توفیق حضور در ستاد آقای رئیسی را نداشته ام؛ اما دلیل برکناری ام حضور در ستاد است/ شتابزدگی جهاد برای قلع و قمع پست ها پس از انتخابات/ سرنوشت 70 درصد مردم استان که به رئیسی رأی داده اند چیست؟
به گزارش خبرنگار خاورستان؛ 11 خردادماه سال جاری گزارشی با عنوان"تقلیل پست و انتقالی های تبعیدگونه در جهادکشاورزی استان پس از انتخابات/ لیست تغییرات 25 نفره دیگری در راه است/ ولی پور مطلق: بنده در حوزه کاری ام سیاسی نیستم " بر روی سایت خاورستان قرار گرفت.
در این گزارش به برخوردهای سیاسی تند و فوری با تعدادی از کارمندان و مدیران جهادکشاورزی اشاره شد که چند روز پس از انتخابات انجام شده بود.
یکی از افرادی که مورد این برخوردها قرار گرفته بود، محمد ابراهیم ابراهیمی؛ مدیر پشتیبانی و رفاه سازمان جهاد کشاورزی استان بود.
محمد ابراهیم ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار خاورستان؛ در خصوص سابقه کاری خود اظهارکرد: بنده در سال 86 مدیر شرکت پشتیبانی امور دام استان، در سال 89 مدیرکل امور عشایری استان، و از تیرماه سال 94 تاکنون هم به عنوان مدیررفاه و پشتیبانی سازمان جهادکشاورزی استان خدمت کرده ام.
وی افزود: اما بلافاصله بعد از انتخابات از پست مدیر رفاه و پشتیبانی جهاد برداشته و به حوزه مدیریت توسعه بازرگانی منتقل شدم و هنوز پستی برایم تعیین نشده و فقط میز و صندلی ای برایم اختصاص داده اند.
کارمند جهاد کشاورزی استان درخصوص دلیل تغییر و تقلیل پست سازمانی اش گفت: عنوان شده است که بنده به ستاد آقای رئیسی رفتم، سخنرانی کردم و صدایم هم ضبط شده و این موضوع باعث دلخوری شدید رئیس سازمان شده و دستور داده شده که نسبت به تغییر پست سازمانی ام اقدام شود.
ابراهیمی بیان کرد: وقتی این موضوع را شنیدم خنده ام گرفت، چرا که بنده توفیق حضور در ستاد آقای رئیسی را نداشته ام و در همان ایام دیسک کمر داشتم و بیشتر تحت درمان و در منزل بوده ام و اصلا توان حضور در شهر را نداشته ام چه برسد به اینکه در ستاد فعالیت و سخنرانی داشته باشم، در حالی که بنده رأیم به آقای رئیسی بوده و افتخار هم می کنم، اما این موضوع اصلا صحت ندارد، اما اگر بهانه تغییر پست بنده این موضوع است، خدا را شکر جابجا شدم.
وی تصریح کرد: پس از موضع گیری نمایندگان مجلس، تذکرات جمنا و ورود رسانه ها به این موضوع، احساس می کنم که نسبت به مواضع خود کوتاه آمدند و لیست بیست و چند نفره ای که برای تغییرات آماده شده بود که حتی برخی از کارمندان این لیست، فعالیت های گسترده در ستاد آقای رئیسی داشتند، و تغییر پست آنها جزء اولویت ها بود ،هنوز مورد اقدام قرار نگرفته است و مزیت جابجایی ما و مواضع گرفته شده، این بود که از تغییرات پستی این افراد جلوگیری شد.
وی اظهارکرد: جابجایی من در حالی بود که شرکت پشتیبانی را به جایگاه خوبی رساندم و قبلا هم در حالی از مدیریت عشایری برداشته شدم که در همان زمان پس از استان تهران، رتبه دوم عملکرد را در کشور بدست آوردم که همین موضوع باعث شد که رئیس سازمان امور عشایری کشور که فردی بسیار سیاسی هم هست، به دنبال این بود که پس از برداشته شدن از پست مدیریت امور عشایری، یا در پست مدیریتی دیگری قرار داده شوم و یا هم پس از این موضوع پیشنهاد داد که برای خدمت به تهران بروم و همچنین پست معاونت در خراسان رضوی را هم پشنهاد داد، اما بنده به دلیل شرایط زندگی و تحصیلی فرزندانم این پیشنهاد را نپذیرفتم.
ابراهیمی افزود: می بینیم که مدیران تهرانی که خط و مشی سیاسی داغی دارند منطق گرا هستند و از مدیران بدون حاشیه و کاری حمایت می کنند، اما نحوه رفتار مدیران استانی اینگونه است.
وی اذعان کرد: بنده در محیط کاری ام به هیچ عنوان سیاسی کاری را جایز نمی دانم وهیچ اعتقادی به آن ندارم و هرگز با نگاه سیاسی با همکارانم برخورد نکردم، اما در خارج از محیط کاری هر کسی می تواند سیاستمدار و سیاست باز باشد.
کارمند جهادکشاورزی استان گفت: مردانگی این است که در داخل محیط کار به دنبال پیگیری امور مردم باشیم و حالا خارج از محیط اداری سیاسی باشیم؛ جهادکشاورزی یک دستگاه اجرایی مرتبط با کشاورزان، عشایران و دامداران است و اینکه این افراد را برای نحوه ارائه خدمات رتبه بندی جناحی و سیاسی کنیم درست نیست.
ابراهیمی بیان کرد: همچنین تعداد زیادی از همکاران ما در جهاد مدیران توانمندی هستند اما متاسفانه آنها را به پارکینگ فرستاده اند و استفاده ای از آنها نمی شود در حالی که همیشه استان با کمبود نیروی انسانی مواجه بوده و این برای آینده استان نگران کننده است.
وی با اشاره به اینکه شاید جناح بعدی هم که روی کار بیاید به دنبال عقده گشایی باشد که این هم مناسب نیست گفت: اینکه مدیران توانمند استان را که دارای تجربه شدند به دلیل جناح بندی های سیاسی فراری دهیم اصلا مناسب نیست، همانطور که در خارج استان به دنبال جذب من هستند، اما من در این استان تجربه کسب کرده ام و تجربیاتم را در اختیار مردم خودم قرار می دهم، بچه روستا هستم و توقع آنچنانی هم ندارم، ولی این اقدامات برای آینده استان نگران کننده است و باید نمایندگان مردم استان در مجلس، ائمه جمعه و ... آگاه و با هم در تعامل باشند.
کارمند جهادکشاورزی استان اظهارکرد: در انتخابات اخیر نزدیک 70 درصد مردم استان به آقای رئیسی رأی داده اند، پس این 70 درصد آدم نیستند؟ آیا باید چه از سیستم مدیریتی و چه اجرایی خارج شوند؟ این رفتار خیلی بدی است.
ابراهیمی تاکید کرد: طرفداران همه کاندیداها در استان باید به این بلوغ فکری برسیم ، اما متاسفانه تعداد زیادی از مدیران به بلوغ فکری نرسیده اند و توانمند نیستند و در برابر انتقادات تاب نمی آورند و دهان ها را می بندند.
وی تشریح کرد: هم اکنون وارد دهه دوم شدیم که خراسان جنوبی استان شده است، در دهه اول همه صادقانه و عاشقانه برای استان کار کردیم و شهرستان ها هم از عملکرد مرکز استان راضی بودند، اما در دهه دوم نظر مردم شهرستان ها نسبت به مرکز استان عوض شده چرا که مدیران مغرور شده و به دنبال گروه بندی سیاسی هستند و باتجربه ها کنار گذاشته می شوند و به دلیل جناح بندی های سیاسی استان از دریافت خدمات مطلوب عقب می ماند که این موضوع باعث افزایش نارضایتی ها می شود.
وی افزود: بنده این مورد را تذکر داده ام اما گفتند مگر در سایر استان ها این موارد وجود ندارد، پاسخ دادم چرا وجود دارد، اما ما تازه به دوران رسیده بودیم و تند رفتیم، در کدام استان از کشور به این تندی پس از انتخابات قلع و قمع ها اتفاق افتاد؟ اگر رسانه ها، نمایندگان مجلس و ائمه جمعه ورود پیدا نمی کردند هر کس از درب ستاد آقای رئیسی رد شده بود او را کافر می دانستید.
کارمند جهادکشاورزی استان با بیان اینکه می گویند چون تو به فلان شخصیت رأی دادی یا در ستاد فلانی بودی عزل و نصب می شوی، گفت: عزل و نصب که طبیعی است و همیشه وجود دارد ، من هم بیست و چند سال سابقه کار دارم و 12 سال مدیر استانی بوده ام و اکنون هم تشنه مدیریت یک زیرمجموعه نیستم و حتی این نوع مدیریت را یک توهین می دانم و کارشناس باشیم راحت تر است، اما مدل عزل و نصب در نظام جمهوری اسلامی جای تعجب دارد.
ابراهیمی بیان کرد: من که یک مدیر مبرا نیستم و ممکن است هزار عیب داشته باشم و هیچ وقت مدعی نمی شوم که مدیر موفقی هستم، حداقل بگویند به دلیل فلان عیب و عملکرد نامناسب جابجا می شوی، کاش یکی از این بهانه های منطقی یا واهی را هم دلیل جابجایی من قرار می دادند که نه برای خودشان تبعات داشت و نه وجدان من نسبت به دولت و نظام مخدوش می شد و به شعار زنده باد مخالف من آنها بدبین نمی شدم.
وی افزود: متاسفانه در یک استان مذهبی و سنتی مدیری این کارها را انجام می دهد و هیچ کس نیست که به او گیر دهد و خیلی راحت سرش را بالا می گیرد و در تریبون نماز جمعه گزارش عملکرد هم می دهد.
مدیرکل سابق امور عشایری استان اظهارکرد: بعضی از ماها سیاسی نیستیم اما ما را سیاسی می کنند، بنده و آقای ولی پور مطلق در یک مقطع استخدام شدیم و هم پای هم خدمت خود را از امور دام آغاز کرده ایم، ولی پور مطلق هم فرد سیاسی نبود اما چه می شود که فردی وارد وادی سیاست می شود؟ در ابتدا فرد را بزور هول می دهند که تو سیاسی هستی و دین و ایمان و همه چیز را فدای سیاست می کند؟
ابراهیمی گفت: در مقطعی ولی پور مطلق در معاونت امور دام پست داشت، پس از جابجایی مدیر سازمان، وی از سمت خود برداشته شد و این عقده گشایی در مقطعی به سرخود او هم آمده است، با این اقدام وی ناخودآگاه به سمت یک جناح سیاسی هول داده شد.
وی افزود: چون این جریان برای ولی پور مطلق پیش آمد، عقده ای در او ایجاد شد که حالا به دنبال انتقام گیری است، خدا نکند که این عقده گشایی در ما هم ریشه ایجاد کند چرا که نگاه انتقام جویانه از هر جناحی که باشد مناسب نیست و هر دو جناح باید از آن بپرهزند و بر اساس شاسته سالاری عمل کنند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه کاش پس از انتخابات یک تامل یک ماهه ای می شد و بعد جابجایی ها انجام می شد گفت: هدفم از بیان این موارد جنبه اصلاحی است، خوب است که زمینه انتقاد پذیری در مدیران بالا برود و دولتی ها به شعار زنده باد مخالف من عمل کنند.