حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

اطلاعات مذهبی و اخلاقی و سیاسی

۵۵ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری:

شورایی کردن رهبری در ایران آرزویی است که به گور می‌رود

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: ممکن است کسانی در ذهن و فکر خود مسئله شورای رهبری را بپرورانند و این افراد در داخل و خارج از کشور وجود دارند، ولی این افراد آرزوی خود را به گور می‌برند.

خبرگزاری فارس: شورایی کردن رهبری در ایران آرزویی است که به گور می‌رود

آیت‌الله سید علی‌اکبر قریشی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه با اشاره به خطر نفوذ افرادی که با احکام دین الهی مشکل دارند و پذیرفتن مبانی دینی و عمل به آن‌‌ها برای‌شان مسئله و دشوار است، اظهار داشت: من در این مورد هیچ خطری را متوجه کشور نمی‌بینم.

وی افزود: فتنه 88 به صورت شفاف و دقیق روشن شد و ملت به هیچ وجه به طرف آن‌ها نرفته و عوامل این فتنه را قبول نمی‌کنند.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه ولی‌فقیه در کشور، گفت: مسئله ولایت فقیه در کشور ما به قوت خود باقی است و ادعای شورایی کردن رهبری کشور غلط است.

این مسئول ادامه داد: در زمان امام خمینی(ره) ایشان دستور دادند تا درباره قانون اساسی بازبینی‌هایی صورت گرفت و مسئله شورای رهبری را برداشته و به جای آن قانون تک رهبری بودن کشور را تصویب کردند.

وی با اشاره به رفراندوم و همه‌پرسی سال 68، گفت: بازنگری‌های صورت‌گرفته در قانون اساسی از طرف مردم تصویب شد و در حال حاضر مسئله تک رهبری در کشور ما جای خود را گرفته است.

قریشی تصریح کرد: مقام معظم رهبری از موقعی که کار را در دست گرفته‌است به تمام معنی ثابت کرده‌اند که اهل این کار هستند و در رهبری جامعه موفق عمل کرده‌اند.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مردم کشور ما با ولایت فقیه و امام امت یکپارچه هستند و همه حتی شورای خبرگان رهبری پشت‌سر مقام معظم رهبری عمل می‌کنند و مسئله‌ای که جایگاه ولایت فقیه را در کشور ما تهدید بکند وجود ندارد.

وی ابراز کرد: مسئله شورای رهبری در قانون اساسی هیچ جایگاهی ندارد و در سال 68 به فرمان امام خمینی(ره) و رفراندوم، شورای رهبری حذف و ولایت فردی فقیه ثبت شده‌است.

*سران فتنه 88 آلت دست بیگانگان بودند

این مسئول گفت: مسئله ولایت‌فقیه امری نیست که در کشور ما به خطر بیافتد و از جانب فتنه 88 و عوامل آن‌ هم در کشور ما دیگر خطری وجود ندارد و سران فتنه در حصر هستند و قدرت کار را ندارند.

نویسنده قاموس قرآن کریم عنوان کرد: سران فتنه آلت دست بیگانگان هستند و از خود اختیاری ندارند مردم ما این افراد را کاملا شناخته‌اند.

*وجود مخالفان با ولایت فردی فقیه دردی از فتنه‌گران دوا نمی‌کند

وی افزود: وجود افرادی در مجلس خبرگان که مخالف با ولایت فقیه هستند و به شورایی کردن رهبری نظر دارند، دردی را از فتنه‌گران دوا نمی‌کند، چون در خارج از این کشور هم عده‌ای هستند که ولایت فقیه را قبول ندارند و یا در داخل هم کسانی وجود دارند که مخالف با ولایت فقیه‌اند اما این افراد مثل انسان‌های انگشت‌شمار هستند.

نویسنده تفسیر احسن‌الحدیث گفت: اتحاد مردم در مسئله ولایت فقیه و جریان رفراندوم سال 68 که امام خمینی(ره) دستور بازبینی قانون اساسی را صادر فرمودند و مسئله تک رهبری در کشور تصویب شد، همه بحث‌ها در این مورد تمام شد.

وی ادامه داد: ممکن است کسانی در ذهن و فکر خود مسئله شورای رهبری را بپرورانند و این افراد در داخل و خارج از کشور وجود دارند ولی این افراد آرزوی خود را به گور می‌برند و در همه جای کشور ما مسائل مختلف پیاده شده و ولایت‌فقیه به عنوان فصل‌الخطاب مورد پذیرش عموم مردم کشور است.

نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ملت ما وظیفه خود را می‌داند و کسانی که مخالف با مصالح انقلاب اسلامی عمل می‌کنند افراد قلیلی در گوشه و کنار هستند که  هیچ یک از دردهای خود را دوا نمی‌کنند و جای نگرانی نیست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۴ ، ۱۴:۴۷
احمد خوشخو

سرلشکر جعفری در همایش «غزه؛ نماد مقاومت»:

هیچ ارتشی حتی آمریکا قادر به ایستادگی مقابل انقلاب اسلامی نیست/ آل‌سعود از صهیونیست‌ها تندتر شده است/ آزادی قدس نزدیک است

فرمانده کل سپاه تصریح کرد هیچ ارتشی حتی ارتش آمریکا قادر به ایستادگی و مقاومت مقابل انقلاب اسلامی و ملت ایران نیست.

خبرگزاری فارس: هیچ ارتشی حتی آمریکا قادر به ایستادگی مقابل انقلاب اسلامی نیست/ آل‌سعود از صهیونیست‌ها تندتر شده است/ آزادی قدس نزدیک است
گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در  سخنرانی در ششمین همایش «غزه؛ نماد مقاومت» که صبح امروز در تالار ایوان شمس تهران برگزار شد، با بیان اینکه قیام در راه خدا یک تکلیف الهی است، اظهار داشت: امام می فرماید خدا به امت اسلامی نصیحتی کرده است که اگر همه گوش کنند، نصرت الهی نصیبشان می شود و آن این است که قیام کنید در راه خدا چه گروهی و چه انفرادی.

سرلشکر جعفری با تاکید بر اینکه امروز شاهد بزرگی انقلاب اسلامی و اثرات آن در منطقه هستیم، افزود: از خدا می‌خواهیم اقدامات موثری در مقاومت اسلامی و امتداد آن داشته باشیم.

فرمانده کل سپاه همچنین با بیان اینکه هر سال شاهد یک نصرت در جبهه های مختلف انقلاب اسلامی هستیم، گفت: ملت ما در دفاع مقدس هیچ ضعفی در مقابل دشمن از خود نشان نداد و در مقابل فشار دشمن تسلیم نشد تا دشمن از این نبرد نتیجه عکس بگیرد.

وی اضافه کرد: در جنگ تحمیلی بود که ریشه های انقلاب محکم و زمینه های صدور آن ایجاد شد.

جعفری یادآور شد: در همان مقطع، اسراییل غاصب بدنبال تصرف نیل تا فرات بود و بعد از قطعنامه 598 بلافاصله به لبنان حمله کرد.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مقاومت لبنان از انقلاب اسلامی الگوگیری کرد، افزود: چند سال بیشتر طول نکشید که با مقاومتی که در لبنان شکل گرفت، صهیونیستها جنوب لبنان را رها و عقب نشینی مفتضحانه‌ای کردند.

وی ادامه داد: برای همین بود که دشمنان کانون انقلاب اسلامی و ملت ایران را در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هدف حملات مختلف قرار دادند اما نتیجه ای نگرفتند و این موضوع شکست هایی برای ایادی دشمن بدنبال داشت.

جعفری اظهار داشت: وقتی شیطان بزرگ دید نمی تواند کاری کند، دست به نقشه دیگری زد و حادثه 11 سپتامبر را راه انداخت تا به کشورهای منطقه و بعد از آن به ایران حمله کند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد حاکمیت خودشان در عراق بودند، گفت: اما نتیجه برعکس شد و به جای صدام، حکومت طرفدار و همراه انقلاب اسلامی در عراق شکل گرفت،بنابراین توطئه های زیادی بزای از بین بردن این حکومت کردند اما عاقبت مجبور به ترک عراق شدند.

وی ادامه داد: 6سال طول کشید تا حلقه محاصره نظامی ایران را شکل دادند تا جمهوری اسلامی را بترسانند اما نتیجه نگرفتند و برای همین بر توظئه های داخلی متمرکز شدند.

جعفری تاکید کرد: هیچ ارتشی حتی ارتش امریکا قادر به ایستادگی و مقاومت در برابر نهضت انقلاب اسلامی نیست.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: آنها سیاست های خبیث انگلیسی را پیش گرفتند و در داخل کشورهای اسلامی اختلاف افکنی کردند تا از ظرفیت های اسلامی علیه انقلاب اسلامی استفاده کنند و نقش عربستان صهیونیست که از صهیونیست ها تندتر شده است از اینجا شروع می‌شود.

وی گفت: نتیجه اولین جنگ غزه در سال 2008، شکست قاطع رژیم اشغالگر بود و این مقاومت همچنان ادامه داشت و دشمنان باید فکری برای این مقاومت می‌کردند.

جعفری در بخش دیگری از سخنان خود به توطئه‌های داخلی علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: فتنه 88 خطرناکتر از جنگ تحمیلی و هدف آن هم نابودی انقلاب اسلامی بود که با هوشیاری و بصیرت ملت ایران به شکست کشیده شد.

فرمانده کل سپاه با اشاره به برخی تلاش ها برای به انحراف کشاندن بیداری اسلامی، اظهار داشت: از اینجا نقش خیانت آل سعود و عربستان نمایان می‌شود که چه خدمتی به امریکا و اسراییل کرد تا بیداری اسلامی منحرف شود و این کار را در مسیر سرمایه گزاری در مصر و حمایت از داعش انجام داد.

وی تصریح کرد: در کشوری مثل مصر مصر بیداری اسلامیشکست خورد چون می‌خواست راه سازش با امریکا و نمایندگان آن مثل عربستان و اسراییل را بجای مقاومت اسلامی برگزیند.

جعفری ادامه داد: وقتی داعش به عراق حمله کرد و معارضین در سوریه جنگ را شروع کردند، این اقدامات با هدف از بین بزدن نظام حاکم بر سوریه به جرم همراهی با انقلاب اسلامی و عدم سازش با امریکا و اسراییل و عربستان بود.

فرمانده کل سپاه گفت: دنیای استکبار چون می‌دانست در این نبرد شکست می‌خورد، از ظرفیت های داخلی استفاده کرد و جبهة النصره و داعش را در عراق و سوریه و لیبی و یمن بوجود آوردند تا با انقلاب اسلامی مقابله کنند.

وی با بیان اینکه در مقاومت مردم عراق و سوریه و لیبی دو دستاورد بزرگ داشتیم، تصریح کرد: یکی اینکه دل های مردم سوریه و عراق و لیبی و کشورهای مقاوم دیگر با انقلاب اسلامی یکی شد؛ اتفاقی که تا قبل از حمله داعش نیفتاده بود.

جعفری ادامه داد: امروز مردم سوریه معنقدند تنها کشوری که واقعا از آنها دفاع کرده ایران است و تنها راه نجات را هم مقاومت می‌دانند.

وی گفت: دستاورد دیگر این بود که یک نیروی عظیم بی انتهای مردمی مثل بسیج در عراق و سوریه و لیبی در برابر توطئه های درونی و بیرونی شکل گرفت که این برای بقای مقاومت و ایستادگی لازم است.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: بیش از 200 هزار نیروی مردمی سازمان یافته در این کشورها شکل گرفته و این همان نیروییست که هیچ ارتشی حتی امریکا و اسراییل هم نمی‌تواند با آن مقابله کند.

جعفری یادآور شد: این دستاوردها تا آزادی فلسطین و قدس عزیز ادامه دارد و این پیروزی ها نزدیک خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز غزه با این عرض و طول بسیار کمتر از تهران و تراکم جمعیتی زیادتر از تهران، مردمی غیور و مومن دارد که در برابر رژیم سفاک و تا بن دندان مسلح صهیونیست ایستاده‌اند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۴ ، ۱۴:۴۴
احمد خوشخو
دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
به گزارش خاورستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار دست اندرکاران انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان با تشریح آداب و عناصر تضمین کننده «رقابت سالم در انتخابات»، ملت و جمهوری اسلامی ایران را برنده پرافتخار برگزاری یک «مسابقه ملی و قوی» در عرصه انتخابات خواندند و با بیان نکات مهمی درباره اجرای برجام خطاب به مسئولان افزودند: امریکا، همان امریکای قدیمی است، مراقب خدعه هایش در اجرای همین نتایج مذاکرات هسته ای باشید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، دو انتخابات پیش رو را بسیار مهم و بزرگ خواندند و با تأکید بر اینکه انتخابات، یک رقابت و مسابقه ملی است، گفتند: در این رقابت، در واقع برد و باختی برای ملت مفهومی ندارد زیرا در هر صورت، ملت ایران برنده واقعی و نهایی است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر ملت ایران خوب، قوی و مصمم وارد میدان انتخابات شود و صندوق های رأی را از رأی و عزم خود پر کند، جمهوری اسلامی ایران به خود خواهد بالید و افتخار خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به تبیین «الزامات رقابت سالم در انتخابات» پرداختند و گفتند: مهمترین شرط یک رقابت سالم، شرکت همه واجدان شرایط رأی دادن و حتی آن کسانی است که نسبت به نظام مسئله دارند.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: ممکن است افرادی نسبت به نظام مسئله داشته باشند اما این افراد قاعدتاً نسبت به امنیت، پیشرفت و عزت کشور مسئله ای ندارند و بر همین اساس اگر خواهان استمرار امنیت ملی، افزایش عزت ملی و تضمین پیشرفت و حرکت رو به رشد کشور هستند، باید در انتخابات شرکت کنند.
ایشان افزودند: البته کسانی که براساس وظیفه و با نیت الهی در انتخابات شرکت می کنند، قطعاً زمینه ساز جلب رضایت الهی برای خود خواهند بود.
رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی این بخش از سخنان خود تأکید کردند: شرط اول و مهم رقابت سالم، حضور همگانی و پرنشاط مردم در انتخابات است و به اذن و توفیق الهی، مردمِ آگاه و با بصیرت ایران چنین حضوری در دو انتخابات پیش رو خواهند داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: عده ای کمین کرده اند که با حضور نیافتن مردم در انتخابات، با تحریم و یا سست کردن انتخابات، از نظام جمهوری اسلامی مچ گیری کنند، اما ملت در مقابل این کمین کرده هایِ نابکار، کارآمدی خود را نشان داده و در این انتخابات هم نشان خواهد داد.
ایشان شرط دوم رقابت سالم در انتخابات را، حضور همراه با بصیرت و با فکرِ مردم و انتخاب افراد صالح دانستند و افزودند: باید افرادی را برگزید که بعد از نشستن بر مسند مسئولیت، خود را سپر بلای مشکلات کشور قرار دهند و فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشند و ضمن آنکه کشور را به دشمن نمی فروشند، مصالح ملی را به دلیل رودربایستی زیر پا نمی گذارند.
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر با اشاره به این سخنان خود که گفته بودند «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» خاطرنشان کردند: این سخن به معنای آن نیست که بخواهند کسانی که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در هیچ جای دنیا، افرادی را که اصل نظام آن کشور را قبول ندارند، به مراکز تصمیم گیری راه نمی دهند و حتی در کشوری همچون امریکا که خود را نماد آزادی معرفی می کند و عده ای ساده لوح هم آن را قبول و ترویج می کنند، در دوران رقابت بلوک شرق و غرب، افراد را با اندک اتهامِ گرایش سوسیالیستی، کنار می گذاشتند.
ایشان افزودند: اینکه مقید باشیم کسانی به مجلس بروند که نظام و مصالح آن و ارزشهای کشور را قبول داشته باشند، یک حق عمومی است که در سلامت انتخابات مؤثر است.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به بیان دیگر الزامات سلامت انتخابات پرداختند و گفتند: «تمکین همه دستگاههای دست اندرکار انتخابات به قانون و رعایت مُرّ قانون»، «اهانت نکردن به نهادهای قانونی»، «مشوش نکردن اذهان عمومی»، «اهانت نکردن نامزدهای انتخاباتی به یکدیگر و حتی پرهیز از غیبت»، «ندادنِ و عده های غیرعملی و غیرقانونی»، و «برخورد صادقانه با مردم» از جمله معیارها و آداب لازم برای یک رقابت سالم انتخاباتی است.
حضرت آیت الله خامنه ای درخصوص تشویش اذهان عمومی به برخی رفتارها و سخنان نسنجیده اشاره کردند و افزودند: برخی دائماً کلمه «تندروها» را تکرار می کنند که منظور آنها جریان مومن و حزب اللهی است، در حالی که نباید جوانان انقلابی و حزب اللهی را متهم به تندروی کرد زیرا این جوانان با اخلاصِی تمام و با همه وجود در میدان حاضرند و هرگاه که دفاع از مرزها و دفاع از هویت ملی لازم باشد، وسط میدان هستند.
ایشان تأکید کردند: نباید به صرف یک اتفاق بسیار بد و غلط همچون حمله به سفارت عربستان، پای حزب اللهی ها و جوانان مؤمن و انقلابی را وسط بکشند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: عقل و فهم همین جوانان انقلابی و حزب اللهی، و تحلیل آنان در مورد مسائل در موارد زیادی، از برخی بزرگ ترها بهتر است و نباید این جوانانی که سینه چاک انقلاب و اسلام هستند به بهانه حمله به سفارت عربستان و یا قبل تر، حمله به سفارت انگلیس که هر دو به ضرر کشور و اسلام است و بنده هم بدم آمد، تضعیف شوند و مورد تهاجم قرار گیرند.
حضرت آیت الله خامنه ای در جمع بندی سخنان خود در خصوص انتخابات خاطرنشان کردند: انتخابات یک نعمت و فرصت بزرگ است که شکرگزاری این نعمت، برگزاری خوب و سالم انتخابات است بنابراین نباید با برخی سخنان و رفتارها و برخی نسنجیده گویی ها، این حرکت و افتخار بزرگ را مشوش و مشوه کرد.
رهبر انقلاب اسلامی بخش دوم سخنانشان را به بیان نکات مهمی درباره برجام اختصاص دادند.
ایشان با تشکر از زحمات رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و دیگر اعضای تیم هسته ای افزودند: البته همه خواستهای جمهوری اسلامی برآورده نشده اما مسئولان در این قضیه انصافاً زحمت کشیدند که انشاءالله خداوند اجر می دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای با انتقاد از کسانیکه همین حد از نتایج اجرای برجام را نیز ناشی از لطف امریکا، وانمود می کنند افزودند: عده ای می خواهند از این فرصت، چهره منحوس استکبار را بزک کنند! که این حرکت، خیلی زشت و خطرناک است.
رهبر انقلاب در تبیین بی منطق بودن این حرکت خاطرنشان کردند: اگر قلدرِ محله، خانه و اموال شما را به زور غصب کند و شما نهایتاً با تلاش و زحمت او را مجبور کنید از بخشهایی از خانه تان بیرون برود، آیا این، نتیجه لطف آن زورگو بوده یا ثمره قدرت و تلاش شما؟
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: دستاوردهای هسته ای، حاصل تلاش و نبوغ دانشمندان ایران، از جمله چهار شهید ارزشمند هسته ای و حمایت و ایستادگی ملت بوده و این واقعیات همراه با تلاش مسئولان، دشمن را وادار به برخی عقب نشینی ها کرده، بنابراین کمال بی انصافی است که برخی، این نتایج را «لطف امریکایی ها» تبلیغ کنند!
ایشان با استناد به حرفهای «اخیراً آشکار امریکایی ها» گفتند: هدف دشمن از تحریم ها، عصبانی کردن مردم و کشاندن آنها به خیابانها بود اما ملت، صبوری و پایداری کرد و همراه با نظام و مسئولان از خود عزت و اقتدار نشان داد.
رهبر انقلاب افزودند: البته معتقدم از این بهتر هم می شد کار را انجام داد اما به هر حال توانایی، فرصت و امکانات، همین نتایج را به همراه آورد که کار مهم و قابل توجهی هم هست.
حضرت آیت الله خامنه ای آمریکا را «بت بزرگ» و دیگر زورگویان غربی را بتهای حاشیه ای استکبار برشمردند و در تشریح اهداف واقعی دشمنان ایران در مسئله هسته ای افزودند: می توان سوگند یاد کرد که طرفهای ما می دانستند ایران به دنبال بمب هسته ای نیست و آنها هدفهای دیگری را دنبال می کردند.
ایشان، متوقف کردن حرکت عمومی و رو به پیشرفت ملت ایران و پایان دادن به نفوذ روزافزون جمهوری اسلامی در منطقه و جهان را اهداف اصلی جبهه استکبار در تشدید فشارها در مسئله هسته ای دانستند و افزودند: آنها می خواستند با تحقق این اهداف، به ملتها بقبولانند که جمهوری اسلامی هم نتوانست یک نظام مبتنی بر دین را اداره کند و ادامه دهد.
رهبر انقلاب تأکید کردند: همه از جمله مسئولان متوجه اهداف اصلی امریکایی ها باشند، آنها می خواهند با زور و تبلیغات، کار خود را به پیش ببرند و باید در مقابلشان هوشیار بود و مقاومت کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، مسئولان دولت و اعضای هیأت نظارت بر برجام را به مراقبت در مقابل خدعه های امریکا فراخواندند و خاطرنشان کردند: طرف، اهل خدعه است، به لبخند و ماسک او اعتماد نکنند.
ایشان اهداف و سیاستهای امریکای کنونی را همان اهداف خشن و ضد ایرانی امریکای دوران ریگان و بوش خواندند و افزودند: مسئولان مراقب باشند امریکایی ها در اجرای برجام به تعهداتشان واقعاً عمل کنند و در غیر اینصورت حتماً مقابله به مثل کنند.
رهبر انقلاب با قدردانی عمیق از حرکت پاسداران عزیز انقلاب، در ماجرای تجاوز تفنگداران امریکایی به آبهای ایران گفتند: آنها در مقابل تجاوز دشمن، هویت و قدرت ایران را نشان دادند و مسئولان نیز باید در همه عرصه ها همین گونه عمل کنند و هر جا دشمن از خطوط منافع ملی ایران تجاوز کرد با قدرت جلوی او را بگیرند.
حضرت آیت الله خامنه ای در اشاره ای دیگر به ماهیت امریکا افزودند: رویدادهای کنونی منطقه، منظورِ چند سال قبل امریکایی ها از ضرورت شکل گیری یک خاورمیانه جدید را آشکار کرده است، خاورمیانه جدید آنها در واقع «خاورمیانه جنگ، تروریسم، تعصب و تحجر و لبریز از درگیری مذهبی و داخلی» است.
رهبر انقلاب به همه توصیه کردند: امریکای واقعی را از اینگونه عملکردهایش بشناسید.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه با رد این سخن که رفع تحریم ها به معنای پایان مشکلات معیشتی مردم و حل معضلات اقتصادی است افزودند: بهبود سفره های مردم و پیشرفت اقتصادی، برنامه و مدیریت می خواهد که این را بنده به همه دولتها گفته ام.
ایشان اقتصاد مقاومتی را راهبرد اصلی حل مشکلات اقتصادی برشمردند و با تأکید بر پیگیری جدی مسئولان برای اجرای برنامه های تنظیم شده دستگاهها افزودند: دوختن چشم به دست دشمن، مشکلی را حل نمی کند، باید اقتصاد ایران را به بگونه ای تقویت و مستحکم کنیم که در مقابل تکانه های خارجی بایستد و تأثیر نپذیرد.
رهبر انقلاب در نکته مهم دیگری افزودند: رفت و آمدهای کنونی هیأتهای خارجی و بسته شدن قراردادها، نباید به هیچ وجه به صنعت و تولید و کشاورزی داخل لطمه بزند، مسئولان مراقب باشند.
ایشان در پایان سخنانشان تأکید کردند: تدین، بصیرت، انقلابی گری و اقتدار ملت ایران تاکنون مانع دست اندازی جدی دشمنان سوگند خورده شده است و به فضل الهی، ملت در پرتو «تلاش عمومی، مخلصانه و همدلی و مهربانی» روز غلبه بر همه سیاستهای زورگویان جهانی و تحقق همه اهداف انقلاب را خواهید دید.
پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان در سخنانی، انتخابات را نعمتی الهی و پشتوانه امنیت، عزت و آبروی ملت و نظام اسلامی خواند و با تشکر از همکاری و همراهی وزارت کشور در مراحل مختلف برگزاری انتخابات افزود: تمام تلاش ما بر برگزاری انتخاباتی سالم، آزاد، قانونی، رقابتی و در کمال امنیت متمرکز است و برای تحقق این هدف، شورای نگهبان در کلیه مراحل از جمله بررسی صلاحیتها با دقت نظارت و اقدام خواهد کرد و تحت تأثیر فشارها و فضاسازیها قرار نخواهد گرفت.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۴ ، ۱۴:۴۳
احمد خوشخو
جای شاکی و متشاکی عوض شد!
جهانگیری درباره کرسنت طلبکار شد/ 10 نکته‌ای‌ که‌ درباره‌ دسته‌ گل زنگنه‌ باید بدانید!

 
در حالی که با انتصاب زنگنه و متهمان پرونده کرسنت در پست‌های عالی وزارت نفت، ایران در داوری بین‌المللی به پرداخت میلیاردها دلار خسارت محکوم شده است، معاون اول رئیس‌جمهور با حضور در وزارت نفت به جای پاسخگویی درباره خسارات کرسنت، درباره این قرارداد از موضع طلبکارانه وارد شد و از این قرارداد دفاع کرد.
جهانگیری درباره کرسنت طلبکار شد/ 10 نکته‌ای‌ که‌ درباره‌ دسته‌ گل زنگنه‌ باید بدانید!
گروه اقتصاد جهان نیوز ـ   اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور دو روز پیش و پس از شدت گرفتن انتقادات از وزیر نفت درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی و ابراز نگرانی کارشناسان درباره تبدیل این الگوی جدید قراردادی به قراردادهایی مشابه کرسنت به وزارت نفت رفت.

جهانگیری در جمع مدیران ارشد این وزارتخانه، به جای ارائه راهکاری درباره حل و فصل مشکل ایران در داوری بین‌المللی بر سر قرارداد کرسنت که پس از معرفی مجدد زنگنه به عنوان وزیر نفت رای آن به ضرر ایران صادر شد، نسبت به این قرارداد از موضع طلبکارانه گفت:« متاسفانه همیشه در ایران وضع به این گونه است که اگر کاری انجام شود و در فرایند انجام کار، مشکلی پیش آید، همه اعتراض و بازخواست می‌کنند؛ اما اگر هیچ کاری انجام نشود، بازخواستی هم در کار نیست.»

وی میدان سلیمان را به عنوان نمونه‌ای از این مساله معرفی کرد و ادامه داد:« گاز این میدان باید صادر و یا در داخل مصرف می شد، اما عده ای به دلایلی که شاید یکی دو دلیل از میان آنها به حق بود، مانع استفاده از این گاز شدند و در نتیجه گاز به سمت طرف مقابل حرکت کرد، سوخت و خسارت‌های زیادی به کشور وارد شد. برآوردها نشان می دهد به واسطه این اقدام، ٧,٥ میلیارد دلار گاز سوخت شده و از دست رفته است. کسی نیامد بپرسد چرا با یک تصمیم اشتباه، خسارات زیادی به کشور وارد کردید؟»

میدان سلمان همان میدانی است که قرار بود گاز آن به واسطه قرارداد مشهور کرسنت به امارات فروخته شود. فارغ از موضع طلبکارانه درباره همه اشتباهات دولت یازدهم که تبدیل به سندرومی فراگیر در میان اعضای دولت شده است، بد نیست آقای جهانگیری به چند نکته بسیار مهم دقت کنند:

1- تا امروز هیچ یک از اولیای دولت حاضر به ارائه توضیح، مصاحبه و رفع ابهام درباره این قرارداد نشده‌اند و صرفا با امنیتی کردن این پرونده تلاش کرده‌اند با ابزار قانونی جلوی افشاگری درباره این پرونده اقتصادی را بگیرند. چنانکه به تازگی شکایتی علیه علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس به دلیل آشکار کردن زوایایی از این پرونده طرح شده است.

2- آقای زنگنه وزیر نفت روز رای اعتماد خطاب به نمایندگان مجلس گفت که ظرف چند هفته پس از انتخاب خود می‌تواند مشکل این پرونده را حل و فصل کند،اما ظرف 2.5 سال گذشته نه تنها این پرونده حل و فصل نشد، بلکه با انتصاب زنگنه و متهمان این پرونده به سمت‌های کلیدی در وزارت نفت، روند داوری بین‌المللی این پرونده کاملا به ضرر ایران برگشت و بررسی فساد صورت گرفته در این پرونده به طور کامل متوقف شده، رای دیوان بین‌المللی علیه ایران صادر شد و بنا به اظهارات صریح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس خسارت 14 میلیارد دلاری ناشی از شیوه غلط انعقاد این قرارداد گریبان کشور را گرفت. این در حالی است که تا کنون آقای زنگنه حاضر به ارائه کوچکترین توضیحی در این باره نشده‌اند.

3- یکی از اولین منتقدان این پرونده آقای حسن روحانی رئیس‌جمهور فعلی و دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی بوده‌اند که در آن زمان برای حفظ منافع ملی دو نامه صریح خطاب به رئیس‌جمهور وقت نوشته و در بندهای متعددی اشکالات عمده این قرارداد را توضیح داده‌اند. قطعا آقای جهانگیری قصد ندارند رئیس‌جمهور محترم را به سیاسی‌کاری در این حوزه متهم کنند. اگر آقای معاون از رئیس‌جمهور محترم سؤال کنند ایشان قطعا تایید خواهند کرد که در برابر اشکالات شفافی که ایشان به این قرارداد وارد دانسته‌اند، آقای زنگنه حتی اجازه نداده است که مدیران وزارت نفت در جلسه‌ای که به دستور رئیس‌جمهور وقت در این باره تشکیل شد شرکت کنند که منجر به نگارش نامه دوم آقای روحانی در این باره به رئیس‌جمهور وقت شده است.

4- آقای جهانگیری علی‌رغم عضویت در شورای اقتصاد در دولت اصلاحات ظاهرا از خاطر برده‌اند که شورای اقتصاد مصوبه صریحی برای انتقال گاز میدان سلمان به عسلویه و شیرین‌سازی آن داشته است که آقای زنگنه به صورت کاملا غیر قانونی مصوبه شورای اقتصاد را نقض کرده و با تصمیم شخصی قرارداد یاد شده را علیرغم مخالفت مراجع ذیربط از جمله دبیر شورای عالی امنیت ملی منعقد کرده است. اگر این گاز به داخل کشور منتقل می‌شد و به جای سوخت مایع در نیروگاه‌ها و صنایع مصرف می‌شد، ارزش اثر جایگزینی آن به 40 تا 50 میلیارد دلار می‌رسید. نکته جالب دیگر این است که در فرآیند توسعه میدان سلمان، مسئولیت کشیدن خط لوله این میدان نیز بر عهده یکی از مدیرانی بوده است که از جمله مدیران بسیار نزدیک به زنگنه محسوب می‌شود و بارها به صورت رسمی و غیر رسمی به دفاع از قرارداد کرسنت پرداخته است،اما خط لوله احداث شده توسط مدیر مزبور چنان بد احداث شد که بلافاصله بعد از راه‌اندازی از چندین نقطه نشت کرد و به طور کلی از مدار خارج شد تا گاز میدان سلمان بلااستفاده در مخزن باقی بماند.

5- آقای جهانگیری درباره سوخت شدن 7.5 میلیارد دلار گاز صحبت کرده است. این در حالی است که اولا گازی که در میدان سلمان می‌سوزد گاز همراه نفت این میدان است که تقریبا در همه میادین نفتی ایران در حال سوختن است و گاز لایه گازی میدان سلمان (کنگان دالان) اصلا استخراج نمی‌شود که بسوزد.
در ثانی، اگر قرارداد کرسنت اجرایی می‌شد، با توجه به قیمت‌های ناچیز گاز، کل درآمد ایران در دوره هفت ساله اول قرارداد جمعا از حدود 340 میلیون دلار تجاوز نمی‌کرد که این میزان حتی هزینه سرمایه‌گذاری انجام شده برای توسعه این میدان را نیز تکافو نمی‌کرد. در عین حال کل درآمد ایران از این قرارداد در طول 25 سال با توجه به قیمت نفت بین 2 تا 4.5 میلیارد دلار برآورد شده است. معاون اول محترم دولت تدبیر حتما می‌توانند توضیح دهند که چگونه توانسته‌اند محاسبه کنند که امکان کسب درآمد 7.5 میلیارد دلاری آن هم در همین چند سال اخیر و نه در کل طول دوره قرارداد از این میدان وجود داشته است.

6- در جریان انعقاد این قرارداد میزان متنابهی رشوه به بعضی افراد ذینفوذ پرداخت شده است. متهمانی در این باره بازداشت شده‌اند و حکم محکومیت بعضی متهمین این پرونده نیز صادر و در دیوان عالی کشور تایید شده است. شاید آقای جهانگیری بتوانند توضیح دهند که برخی متهمان این پرونده چرا به مناصب بالای دولتی گمارده شده‌اند و بعضی دیگر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مراودات اقتصادی قابل توجهی با دولت دارند. پیش از این سرپل اصلی پرداخت رشوه و اسنادی در این باره در رسانه‌ها معرفی شده‌اند.

7- شاید معاون اول محترم رئیس‌جمهور اطلاع نداشته باشند که قیمت‌های گاز به صورت منطقه‌ای تعیین می‌شوند و در صورت اجرای قرارداد کرسنت، قیمت صادرات گاز در این قرارداد روی قیمت و فرمول همه قراردادهای صادرات گاز ایران تاثیر قابل توجهی خواهد گذاشت. کما اینکه یکی از محورهای شکایت ترکیه علیه ایران برای کاهش قیمت گاز صادراتی به این کشور، استناد به همین مساله بوده است. به عبارت دقیق‌تر، قرارداد کرسنت نه فقط مفت‌فروشی روزانه 20 تا 25 میلیون مترمکعب گاز میدان سلیمان بوده است بلکه روی قیمت 200 میلیون مترمکعب گاز صادراتی ایران در آینده(با توجه به قراردادهای فعلی، منعقد شده و در دست مذاکره بر اساس اعلام وزارت نفت دولت یازدهم) تاثیر منفی قابل توجهی خواهد گذاشت.

8- بد نبود آقای جهانگیری از مقامات وزارت نفت سؤال می‌کردند چرا به جای دولت امارات با یک شرکت واسطه‌ای کاغذی که حتی توان پرداخت ضمانتنامه 40 میلیون دلاری مورد نیاز در این قرارداد را نیز نداشته، قرارداد بسته‌اند؟ آن هم در شرایطی که در همان زمان پیشنهادهایی با قیمت‌هایی لااقل 30 تا 40 درصد بالاتر از قیمت کرسنت از سوی طرف‌هایی در امارات ارائه شده بود. کارشناسان می‌گویند در صورت حذف واسطه‌ها و فروش گاز به صورت مستقیم به یکی از امیرنشین‌های امارات با همان قیمت‌ها لااقل 6 میلیارد دلار سود بیشتر به ایران می‌رسید. این سود در صورت اجرای قرارداد مستقیم به جیب به شرکت واسطه یعنی کرسنت سرازیر می‌شود و سود این شرکت واسطه از کل سود ایران به عنوان مالک گاز در این قرارداد بیشتر می‌شود.

9- و البته حالا که آقای جهانگیری قدم‌رنجه کرده و برای اعلام پشتیبانی از وزیر نفت و لابد پذیرفتن مسئولیت عملکرد وی به وزارت نفت تشریف برده‌اند بد نبود این را هم می‌پرسیدند که اسناد محرمانه نفتی ایران در دوره قبلی مدیریت زنگنه در کامپیوترهای منزل عباس یزدانپاه یزدی در انگلستان چه می‌کرده است؟ شاید آقای جهانگیری در جریان نباشند که بیرون کشیده شدن این اسناد از کامپیوترهای عباس یزدی توسط SFO در انگلستان و ارائه نسخه‌ای از این اسناد به وکلای ایرانی کمک زیادی کرد که ایران بتواند وجود فساد در روند انعقاد کرسنت را به دیوان داوری بین‌المللی اثبات کند و البته عباس یزدی قبل از بازپرسی دوم و پیش از آنکه آنکه بتواند شهادت موثری در این رابطه به دیوان ارائه کند به صورت ناگهانی ناپدید شد و تا امروز هم اثری از وی به دست نیامده است.

10- مروری بر متن الحاقیه‌های این قرارداد و شیوه بسیار بسیار جالب تدوین این الحاقیه‌ها شاید به آقای جهانگیری کمک کند تصویر دقیق‌تری از این قرارداد به دست بیاورند. امتیازات ویژه داده شده به شرکت کرسنت که آن زمان بیش از یک شرکت کاغذی نبود و شیوه تدوین و انعقاد انها چنان سؤال برانگیز و عجیب است که در محاکم قضایی ایران یک پرونده ویژه مجزا از پرونده اصلی درباره یکی از این الحاقیه‌ها گشوده شده است. شرکت کرسنت در این الحاقیه‌ها انحصارات بی‌نظیری به دست آورده است که تجدیدنظر و اصلاح این قرارداد را تقریبا غیر ممکن کرده است.

درباره این قرارداد گفتنی‌ها بسیار بیش از آن است که در این مجال گنجید اما با توجه به همین موارد احتمالا آقای جهانگیری می‌توانند به راحتی قضاوت کنند که کدام تصمیم یا کدام تصمیمات در این باره اشتباه بوده و منجر به خسارات جبران‌ناپذیری به کشور شده است و منتقدان چرا نگران الگوی جدید قراردادهای نفتی ایران موسوم به IPC هستند و معتقدند از این الگو که متن اصلی 80 صفحه‌ای انگلیسی ان هنوز محرمانه مانده است ممکن است کرسنت‌های جدیدی زائیده شود و کار تا جایی پیش برود که عملا حاکمیت ملی ایران بر نفت از دست برود و شرکت‌های خارجی بر رگ حیات اقتصاد ایران مسلط شوند.

معاون اول رئیس‌جمهور در بازدید از وزارت نفت به نکته دیگری هم اشاره کرده است که بد نیست با توضیح کوتاهی اطلاعات اشتباهی که احیانا به ایشان منتقل شده اصلاح شود.

*کدام عملکرد در پارس جنوبی موفق بوده است؟

آقای جهانگیری گفته‌اند:« زمانی که دولت یازدهم روی کار آمد، برداشت ما از پارس جنوبی بیش از ٢٨٠ میلیون مترمکعب و برداشت قطر حدود ٥٧٠ تا ٥٨٠ میلیون مترمکعب بود. محاسبات نشان می دهد به واسطه این فاصله برداشت زیاد بین ایران و قطر، ده‌ها میلیارد پول کشور به باد رفته است. اما چه کسی پاسخگوست؟»

سؤال آقای جهانگیری سؤال به جا و خوبی است اما با توجه به اینکه دلیل اصلی عقب‌ افتادن ایران در برداشت از پارس جنوبی تاخیر یک دهه‌ای ایران در برداشت از پارس جنوبی نسبت به قطر است، به نظر می‌رسد بهتر باشد آقای جهانگیری این سؤال را از کسانی بپرسند که به جای سرمایه‌گذاری در پارس جنوبی در سال‌های بعد از جنگ، سرمایه‌های کشور را به سوی حوزه کم‌بازده خودروسازی متمایل کردند.

در عین حال مقایسه کوتاهی بین عملکرد دولت‌های هفتم و هشتم با دولت‌های نهم و دهم بر اساس آمار رسمی وزارت نفت قطعا برای قضاوت واقع‌گرایانه درباره پارس جنوبی معیار دقیق‌تری فراهم خواهد کرد.

به شکل خلاصه، آقای زنگنه در پارس جنوبی تولید گازی بیش از دو برابر آنچه را که در پایان دولت هشتم تحویل داده‌اند، در پایان دولت دهم تحویل گرفته‌اند. و در برابر 3 فازی که با پیشرفت 80 درصد و دو فازی که با پیشرفت 31 درصد تحویل داده‌اند، 5 فاز استاندارد با پیشرفت بالای 90 درصد، 2 فاز با پیشرفت بالای 80 درصد، معادل 6 فاز استاندارد با پیشرفت بالای 60 درصد و 4 فاز استاندارد با پیشرفت بالای 50 درصد تحویل گرفته‌اند. آمار ترازنامه هیدروکربوری کشور هم این مساله را به صراحت تایید می‌کند.

در واقع آقای روحانی در دو سال اخیر مشغول پاره کردن روبان فازهایی بوده‌اند که با پیشرفت بالای 90 درصدی تحویل ایشان شده بود.

در عین حال آقای جهانگیری به این نکته نیز دقت نکرده‌اند که در کل 4 سال دولت نهم، وزارت نفت در اختیار دوستان و همکاران خودشان در دولت یازدهم بوده است چنانکه کاظم وزیری هامانه قائم‌مقام فعلی وزیر نفت در دولت نهم سمت وزارت نفت را بر عهده داشته است و اکبر ترکان معاون فعلی رئیس‌جمهور و محمدرضا نعمت‌زاده وزیر فعلی نفت نیز در دولت نهم معاونت وزارت نفت را در اختیار داشته‌اند و اتفاقا پس از خروج همین دوستان از وزارت نفت بود که اجرای پروژه‌های پارس جنوبی سرعت گرفت و همه فازهای باقیمانده پارس جنوبی صاحب قرارداد شدند که بنا بر قول وزارت نفت دولت یازدهم تولید گاز این فازهای جدید ظرف امسال و سال آینده آغاز می‌شود.

به نظر می‌رسد معاون اول رئیس جمهور به جای تلاش برای فرافکنی و اتهام‌زنی درباره مسائلی که جزئیات آنها امروز بسیار شفاف شده است، بهتر است چاره‌ای برای توان مدیریتی اعضای سالخورده کابینه که از ابتدای انقلاب در وزارتخانه‌های مختلف مسئولیت‌های کلیدی و اصلی را بر عهده داشته‌اند و ظاهرا از میان جمیعت 80 میلیونی ایران هیچ فرد شایسته‌ای برای جایگزینی آنها پیدا نشده است، بکند.
منبع:فارس
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۴ ، ۱۲:۴۰
احمد خوشخو
درسی که رهبری به همه دادند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۴
 
وقتی اجرایی شدن برجام تمام شد، خیلی‌ها تحلیل مختلفی داشتن از انتشار بیانیه‌ی اجرایی شدن و بعد از آن نیز بعضی‌ها منتظر بودند موضع رهبری معظم انقلاب را نسبت به برجام بدانند.
به گزارش جهان به نقل تابناک، از گوشه و کنار اخبار مختلفی به گوش می‌رسید و بعضی‌ها هم می‌گفتند چون آمریکایی‌ها مسئله‌ی موشکی را پیش کشیدند دیگر وقت رد برجام هست.

اما نامه‌ی رهبری صحنه‌ی سیاست‌گذاری در کشور را عضو کرد و نشان داد نگاه هوشمندانه‌ی یک فقیه عالم عادل و مقتدر چه تفاوتی  با یک تحلیل گر ساده دارد.

در واقع نامه‌ی پنج بندی رهبری نشان از حکمت بالای شخص حضرت آیت الله خامنه‌ای دارد که با ورود به دهه‌ی سوم مدیریت نظام، نشان داد برازنده‌ی ولایت و همچون ستاره‌ی درخشان این عرصه است.

* با نگارش نامه‌ی پاسخ رهبری به دکتر روحانی چند نکته قابل توجه است:
 
1. حل موضوع فرآیند برجام تمام شد.

کشمکش‌ها و مخالف و موافقت های قبل از تصویب و اجرایی شدن برجام نباید موجب تفرقه و استمرار آن باشد و در سالی که رهبری موضوع همدلی و هم زبانی را مطرح کردند، نبایستی عده‌ای این کشمکش را به بعد از برجام منتقل کنند.

این روی سخن صرفاً به مخالفان نیست.

نبایستی برجام وسیله‌ای برای تسویه حساب‌های سیاسی مخالفان و موافقان شود.

برجام یک سند برای همه کشور است و همه نسبت به آن بایستی حساسیت و دقت داشته باشند.
 
2. تاکید رهبری معظم انقلاب بر «مراقبت شود  »  و «غفلت نشود»   نشان می‌دهد، ایشان و سیاست انقلاب بر اساس محاسبات عقلانی وضع شده و غربی‌ها باید بدانند جمهوری اسلامی ایران با یک فرایند و معامله تمامی سیاست‌هایش عوض نشده است.

تاکید چند باره‌ی رهبری معظم انقلاب نسبت به موضوع خصومت غرب و دشمنی و بغض آمریکا نسبت به ایران نشان دهنده‌ی این موضوع است.

لذا همه مسئولان موظف‌اند در باره‌ی برجام دقت لازم در چارچوب فرمان نه ماده‌ای ایشان داشته باشند.
 
3. بسیاری در بعد و حتی حین برجام، حملات شدیدی علیه وزیر امور خارجه نشان دادند. تا جایی که حتی وی را «خائن» معرفی کردند.

ایستادگی رهبری و نامیدن سرباز و مخالف با بدعتی که بعضی‌ها می‌خواستند به غلط علیه مسئولان در حین خدمت بدهند، نشان دهنده‌ی دقت بالای ایشان نسبت به اعتماد عمومی و حمایت دولت‌های مشغول به کار است.

در واقع تعابیر رهبری و نام بردن خاص از شخص وزیر و تشکر از ایشان این موضوع را دوباره یادآور شدند. این دقت و هدایت فقط از شخص رهبری است و درس بزرگی از ادب و احترام نسبت به همگان است.

البته طرف مقابل نیز باید قدردان این نوع برخور‌د باشد و بداند اگر برجام به نتیجه رسید حمایت‌های بی دریغ و هدایت‌های شخص رهبری بوده است.
 
4. رهبری به صراحت موضوع اقتصاد را مؤکدا یادآور شد تا نشان دهد اولویت اصلی نظام نه شادی پس از تحریم بلکه حل مشکلات اقتصادی است.

اینکه مسئولان بنشینند و بیان کنند مشکلات اقتصادی حل می‌شود، امری بیهوده است و مسئولان بایستی اقدامی عملیاتی و اجرایی نسبت به حل مشکل اقتصاد دنبال کنند.
 
5. نکته آخری که در موضوع برجام و نامه‌ی رهبری می‌توان دریافت، مقاومت است.

ایشان حتی برجام را نتیجه‌ی مقاومت و نه نتیجه‌ی تعارفات بین‌المللی یا دیپلماسی غیرعزتمندانه می‌دانند و در واقع اصل اساسی رسیدن به این مقام را سیلی‌ای است که نظام بر پیکره‌ی غرب وارد ساخته و به وسیله‌ی مقاومت به‌دست آورد.

روزگاری یک سانتی فیوژ چرخیدنش ممنوع بود اما امروز ایران اراده کند ظرف مدت کوتاهی غنی سازی 20 درصد را انجام خواهد داد.

همه اینها نشان از مقاومت است.

غربی‌ها نیز باید بدانند خطایی کنند مقاومت مردم و نظام اسلامی نشان دهنده‌ی سیلی سخت‌تر از غنای 20 درصد خواهد بود و یقیناً جمهوری اسلامی ایران از مسیر مذاکرات تجربیات غنی و درس‌های بالایی آموخته است و هر نوع کوتاهی به ضرر طرف غربی است.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۴ ، ۱۲:۳۸
احمد خوشخو

آیت‌الله سیستانی کلش اف کلنز را تحریم کرد

آیت‌الله سیدعلی سیستانی مرجع عراق در فتوایی بازی معروف کلش اف کلنز (clash of clans) را که با عنوان اختصاری کلش در بین جوانان و نوجوانان شهرت دارد، تحریم کرد.

به گزارش ایرنا، سیدخضیر المدنی از وکلای آیت‌الله سیستانی در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه در کربلا اخیرا اعلام کرد که آیت‌الله سیستانی خرید و فروش و تجارت و بازی کردن آن را به طور کامل تحریم کرده است.

همچنین دفتر آیت‌الله سیستانی اصل فتوا را روی صفحه شخصی ایشان گذاشت و در پاسخ سوالی که آیا اجازه خرید و فروش بازی و هزینه کردن پول برای این بازی امکان‌پذیر است که عین جواب دفتر آیت‌الله سیستانی به شرح زیر است:

طبق نظر آیت‌الله سیستانی فروش این بازی صحیح نیست و اصل بازی کلش نیز مجاز نمی‌باشد و در عین حال می‌توان به آرای فقهای دیگر در این خصوص مراجعه کرد'

سایت رسمی عتبه حسینی روز سه شنبه درخصوص علت صدور چنین فتوایی از سوی آیت‌الله سیستانی نوشته است: با توجه به این که امکان ارتقای بازی طبق خواسته بازی‌کننده وجود دارد، تروریست‌های داعش اخیرا توانسته‌اند این بازی را متناسب با سیاست‌های خود دستکاری و از طریق آن در بین نوجوانان و جوانان سربازگیری کنند.

این سایت با اشاره به این که بازی کلش انعکاسی از جنگ‌ها و سلاح‌های واقعی در فضای مجازی است، ادامه داد: گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه توانسته است این بازی را متناسب با سیاست‌های خود ارتقا دهد.

به نوشته سایت عتبه حسینی، گروهک تروریستی داعش توانسته برخی از شخصیت‌های جنایتکار را هم شکل داعشی‌ها طراحی و موسیقی را تبدیل به سرودهای داعش کند و با اضافه کردن شعارهای الله اکبر و پرچم داعش به این بازی، آن را متناسب با خواست خود تغییر دهد.

سایت عتبه حسینی ابراز تعجب کرده که معمولا 70 درصد بازی به گونه‌ای است که همواره گروه‌های جنایتکار به نیروهای منظم نظامی حمله ور شده و دست به قتل و کشتار و تخریب می‌زنند.

در بازی کلش اف کلنز که ترجمه فارسی آن جنگ‌های عشایر یا جنگ قبایل است، بازی‌کننده می‌تواند حسب خواست خود یک شهر یا پادگان نظامی را ایجاد و نیروهای خود را آموزش داده و سپس برای گرفتن غنیمت، دست به غارت و کشتار بزند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۴ ، ۱۲:۳۲
احمد خوشخو


زاکانی پس از بیان جزئیات «کرسنت» به دادسرا احضار شد/«سریعتر دادگاه را برپا کنید تا ناگفته‌هایم را بگویم»

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از بیان جزئیات پرونده «کرسنت» به دادسرا احضار شد.

خبرگزاری فارس: زاکانی پس از بیان جزئیات «کرسنت» به دادسرا احضار شد/«سریعتر دادگاه را برپا کنید تا ناگفته‌هایم را بگویم»

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از افشاگری‌هایش پیرامون پرونده کرسنت به دادسرا احضار شد.

زاکانی پس از حضور در دادسرا در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس،  خواستار برپایی هرچه سریعتر دادگاه برای افشاگری پیرامون پرونده کرسنت شد.

وی اضافه کرد: من از برپایی دادگاه کرسنت استقبال می‌کنم زیرا ما می‌توانیم در این دادگاه ناگفته‌های خود را بیان کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۴ ، ۲۳:۱۰
احمد خوشخو


نماینده ولی فقیه در سپاه قدس: عمل به فرامین رهبری ضامن عزت کشور است


نماینده ولی فقیه در سپاه قدس گفت: عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب ضامن عزت کشور و سدی در برابر توطئه های دشمنان نظام است.

 و به نقل از ایرنا، حجت الاسلام علی شیرازی روز دوشنبه در مراسم اولین سالگرد شهید حرم، سردار الله دادی در مسجد حظیره یزد افزود: ولایت فقیه رکن رکین و مهمترین ثمره نظام مقدس جمهوری اسلامی است .
وی ادامه داد: ملت قهرمان ایران در سال های گذشته با اطاعت از رهنمودهای ولایت فقیه و رهبر معظم انقلاب تمامی توطئه های استکبار جهانی در ابعاد منطقه ای و جهانی را با سربلندی پشت سر گذاشتند .
نماینده ولی فقیه در سپاه قدس تصریح کرد: ملت ایران در 37 سال گذشته با وجود توطئه های مختلف استکبار جهانی با وحدت کلمه و ولایتمداری خویش در برابر دشمنان با قدرت و درایت ایستادگی کرده است .
شیرازی گفت: ملت ایران هیچ ترسی از استکبار جهانی و حامیان آنها ندارد و همچنان با ولایتمداری و صلابت به راه عزت و اقتدار خود در عرصه های مختلف تحت زعامت معظم له ادامه می دهد .
وی افزود: شهیدان انقلاب اسلامی از تمامی هستی خود برای حفظ ارزش ها و تحقق اهداف و آرمان های والای انقلاب اسلامی جان عزیز را فدا کردند و لحظه ای دست از اهداف نظام بر نداشتند .
شیرازی در ادامه به خدمات شهید الله دادی در دوران دفاع مقدس و همچنین در مقابله با جریان های تکفیری صهیونیستی اشاره و تصریح کرد: بالندگی درخت انقلاب مقدس اسلامی به برکت این شهیدان است.
شهید الله دادی در 28 دی ماه سال گذشته در منطقه قنیطره سوریه مورد حمله موشکی نظام رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به همراه تعدادی از اعضای حزب الله لبنان به فیض شهادت نایل آمد.
وی پنجمین فرمانده سپاه الغدیر استان یزد بود.
استان یزد سه هزار و 850 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۴ ، ۲۳:۰۶
احمد خوشخو

تفکیک قوا زیر پتک بی‌تدبیری؛ آقای روحانی! این استانداران پای‌شان را از گلیم‌شان بیشتر درازکردند

دولت به‌رغم مشکلات بسیار و کاهش قیمت نفت و رکود در تولید و صنایع و تورم و گرانی، پا به دامی نهاده که جریان حامی فتنه برای آنها طراحی کرده‌اند .

 افزایش چشمگیر ثبت‌نام کنندگان در انتخابات فعلی خبر از سناریوهایی برای این دوره از انتخابات درخصوص آمار رد و تأیید صلاحیت‌ها می داد و به همین دلیل بود که برخی از اعضای شورای نگهبان پیش از این از افزایش بی سابقه آمار ثبت‌نام کنندگان در انتخابات مجلس و همچنین مجلس خبرگان ابراز نگرانی کردند.آیت‌الله احمد جنتی و آیت‌الله محمد یزدی دبیر و عضو شورای نگهبان نیز از تریبون های رسمی از افزایش آمار ثبت‌نام کنندگان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری خبر دادند و از این افزایش قابل توجه ابراز تعجب کردند؛ همین افزایش بی سابقه ثبت نام کنندگان در این دوره از انتخابات موجب شد تا حساسیت های زیادی در خصوص اظهار نظرهای سیاسیون بعداز اعلام اسامی توسط شورای نگهبان در فضای عمومی جامعه بوجود آورد.

از همین رو عملکرد دولت به عنوان مجری انتخابات مجالس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی بیش از سایر مسوولین جمهوری اسلامی زیر ذره بین و حساسیت های عمومی قرار گرفت و از این‌رو به مجریان امر انتخابات (دولت) توصیه های زیادی مبنی بر عدم دخالت در روند انتخابات شد. اما روز گذشته شاهد بودیم که برخی از استانداران دولت در روز ابتدایی اعلام اسامی توسط شورای نگهبان قانون را زیر پا گذاشته و با ایجاد فضای تند انتقادی در رسانه‌ها کلید تخریب و فشار بر شورای نگبان را در آستانه انتخابات فشردند.

عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان به عنوان اولین استاندار دولت با به کار بردن واژه «تقلب» به عملکرد شورای نگهبان اشاره کرد و اظهار داشت: کسی حق مهندسی انتخابات را ندارد.

وی همچنین ضمن زیر سوال بردن شورای نگهبان پا را فراتر گذاشت و ردصلاحیت های شورای نگهبان راغیرموجه خواند و گفت: ردصلاحیت های غیر موجه داوطلبان تفاوتی با تقلب ندارد.[۱]

چرا دولتی‌ها با بازی در زمین فتنه‌گران دخالت در انتخابات را کلید زدند؟//آماده انتشارپس از اظهارات عجیب استاندار خوزستان، شاهد حمله استاندار هرمزگان به شورای نگهبان قانون اساسی بودیم.

استاندار هرمزگان در واکنش به اعلام اسامی احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان گفت: انتخابات بازی نفرات یک جناح و تفکر در یک مسابقه با خودشان نیست و مفهوم درست آن رقابت برپایه حضورافراد با تفکرات و سلیقه‌های مختلف است.

جاسم جادری استاندار هرمزگان منطقه خلیج فارس، با تنگ نظرانه خواندن رفتار شورای نگهبان افزود: انتظار چنین برخوردی را نداشتیم و نمی توان با چنین نگاه تنگ نظرانه ای به توسعه و پویایی کشورکمک کرد. تندی تصمیم رد صلاحیت گسترده به صلاح کشور نیست و با شعارمشارکت حداکثری همخوانی ندارد.[۲]

سید حسین هاشمی استاندار تهران سومین چهره دولتی بود که روز گذشته عملکرد شورای نگهبان را زیر سوال برد.

وی با بیان اینکه انتظار این تعداد رد صلاحیت‌ها را توسط هیات‌های نظارت بر انتخابات نداشته است، گفت: مسئولان وزارت کشور با اعضای شورای نگهبان مذاکره خواهند کرد تا افرادی که صلاحیت لازم را داشته اند اما از سوی هیأت های نظارت و انتخابات احراز نشده است به حق خود دست یابند.

چرا دولتی‌ها با بازی در زمین فتنه‌گران دخالت در انتخابات را کلید زدند؟//آماده انتشاراستاندار تهران به دریافت گزارش‌هایی مبنی بر حمایت برخی از اعضای شوراهای اسلامی استان نسبت به داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: ما پیش از این اعلام کرده بودیم که در انتخابات به طور کامل بی‌طرف هستیم و می‌خواهیم انتخاباتی سالم برگزار کنیم، براین اساس هیچ یک از مسئولان استان حق ندارد به طور مستقیم یا غیر مستقیم از داوطلب خاصی حمایت کند یا حتی شائبه آن وجود داشته باشد.

وی افزود: حق الناس در انتخابات باید به معنای واقعی کلمه اجرا شود و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان و شهرداران شهرها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و نباید نسبت به داوطلب خاصی موضع گیری کنند.

هاشمی خاطرنشان کرد: به ستاد انتخابات استان تهران دستور داده ام تا تذکرات لازم در این خصوص داده شود زیرا ما با کسی تعارف نداریم.[۳]

به نظر می‌رسد دولت یازدهم با وجود مشکلات بسیار اقتصادی، کاهش قیمت نفت، رکود و گرانی در تولید و صنعت و صدها مشکل دیگر، وارد سناریویی شده است که جریان حامی فتنه و اصلاحات برای آنها طراحی کرده‌اند به شکلی که با ورود بی‌جای استانداران در وظایف شورای نگهبان و هیئت‌های نظارت، عملا همان حرفی که دشمنان و ضد انقلاب علیه شورای نگهبان می‌زنند، دولتمردان یازدهم به نحوی بهتر تکرار می‌کنند.

دخالت دولتمردان یازدهم به عرصه انتخابات و حرکت در زمین بازی فتنه گران از آنجا معنا پیدا می کند که مرعشی و شکوری راد به عنوان نماد دو جریان افراطی و فتنه‌گر، به دخالت روحانی اشاره می‌کنند:

شکوری‌راد با هشدار به روحانی برای دخالت در وظایف شورای نگهبان و در پاسخ به سؤال خبرنگار درباره انتظار از رئیس‌جمهور برای ورود به مسئله رد صلاحیت اصلاح‌طلبان می‌گوید: چنین انتظاری وجود دارد. البته آقای روحانی دراین‌باره وعده‌هایی داده است و عملکرد ایشان در دو سال گذشته نشان می‌دهد که ایشان به وعده‌هایشان پایبند هستند هرچند که در تحقق برخی از آن‌ها ناکام بوده‌اند، اما شاهدی در عدم پایبندی وجود ندارد.

مرعشی نیز در جای دیگری می‌گوید: هیات‌های نظارت خلاف سیاست‌های کلی نظام، با تنگ نظری دایره انتخابات را در برخی از حوزه‌های انتخابیه محدود کرده‌اند؛ مرعشی گفت: انتظار ما این است که در فرصت باقی مانده؛ با ورود شورای نگهبان و رییس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی و رایزنی با مقام معظم رهبری و حمایت ایشان شاهد برخورد با این نوع عملکرد هیات‌های نظارت در استان‌ها باشیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۴ ، ۲۳:۰۰
احمد خوشخو
این اعلامیه که خبر از تحریم‌های جدید می‌دهد، دقیقا یک روز پس از اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران و آمریکا (برجام) و همچنین مبادله زندانیان از سوی طرفین اعلام شده است؛ روزی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تایید کرد که ایران تعهدات خود در چارچوب توافق هسته‌ای را به طور صحیح و کامل انجام داده است.
این اعلامیه که خبر از تحریم‌های جدید می‌دهد، دقیقا یک روز پس از اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران و آمریکا (برجام) و همچنین مبادله زندانیان از سوی طرفین اعلام شده است؛ روزی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تایید کرد که ایران تعهدات خود در چارچوب توافق هسته‌ای را به طور صحیح و کامل انجام داده است.
گروه بین الملل-رجانیوز: درست یک روز پس از آنکه تعدادی از تحریم‌های اقتصادی علیه ایران به دلیل اجرای توافق هسته‌ای برداشته شد، وزرات خزانه داری ایالات متحده، تحریم‌های جدیدی را بر سر برنامه موشکی ایران – نه برنامه هسته‌ای – اعمال کرد.
 
به گزارش رجانیوز این تحریم‌ها ۱۱ شرکت و فرد مختلف را نشانه گرفته که در مسیر تولید برنامه موشکی بالستیک جمهوری اسلامی ایران نقش داشته‌اند. در بیانیه رسمی وزارت خزانه داری آمریکا آمده است: «این اقدام با هماهنگی و تایید دولت آمریکا به منظور جلوگیری از گستارش برنامه موشکی بالستیکی ایران اجرا شده است.»
 
این اعلامیه که خبر از تحریم‌های جدید می‌دهد، دقیقا یک روز پس از اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران و آمریکا (برجام) و همچنین مبادله زندانیان از سوی طرفین اعلام شده است؛ روزی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تایید کرد که ایران تعهدات خود در چارچوب توافق هسته‌ای را به طور صحیح و کامل انجام داده است.
 
در حال حاضر، تحریم‌های ایالات متحده بر روی مساله حمایت از تروریسم، حقوق بشر و فعالیت‌های موشکی ایران متمرکز شده و ادامه خواهد داشت. تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری مربوط به برنامه موشکی ایران است.
 
البته روزنامه وال استریت ژورنال درباره تحریم‌های جدید نوشته است: مقامات ایرانی نظیر آیت‌الله خامنه‌ای به آمریکا هشدار داده‌اند که هرگونه تحریم اقتصادی جدید به هر بهانه‌ای به معنای نقش برجام خواهد بود. از سوی دیگر، مقامات رسمی دولت آمریکا معتقدند که اقدام جدید وزارت خزانه‌داری در اعمال تحریم‌های تازهکاملا قانونی و در راستای تروریسم و حقوق بشر است و فعالیت‌های موشکی ایران چیزی جدا از برنامه هسته‌ای و توافق هسته‌ای هستند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۴ ، ۲۲:۴۷
احمد خوشخو