حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

اطلاعات مذهبی و اخلاقی و سیاسی

اما در پایان جمله ی یکی از دانشجویان که با تشویق فراوان همراه بود توجه بیشتری را جلب کرد . این دانشجو ابراز کرد: آقای روحانی مرسی که هستی اما لطف کن از این به بعد نباش

به گزارش خبرنگار خاورستان، روز گذشته برنامه منطقه آزاد شبکه سه به دانشگاه بیرجند آمد. در این برنامه که دانشجویان دانشگاه های مختلف در آن شرکت می‌کنند درباره موضوع که طراحی شده از طرف برگزار کنندگان برنامه است به اظهار نظر می‌پردازند.

 

در این تاریخ با وجود اینکه ادعای این دولت فضای باز سیاسی است این تریبون آزاد پشت درهای دانشگاه بیرجند برگزار شد و مسئولان دانشگاه اجازه ورود به دانشگاه را ندادند و طبق مصوبه ای که در شورای نظارت خود داشتند در زمان دو انتخابات هر تشکل تنها می‌تواند دو برنامه برگزار کند که این در اوج داشتن برنامه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه و شاهد بودن فعالیت های زیاد بسیج دانشجویی دانشگاه بوده است. لازم به ذکر است که دعوت از برنامه منطقه آزاد توسط بسیج دانشجویی این دانشگاه صورت گرفته بوده است.

 
حامد پورحامدی مجری برنامه منطقه آزاد شبکه 3 سیما در ابتدای این تریبون آزاد در جمع دانشجویان بیرجندی بیان کرد: برنامه منطقه آزاد ،تریبون گفتگوی دانشجویی با موضوع انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری است.

 

وی افزود: برنامه منطقه آزاد برای اولین بار امروز نتوانست وارد یکی از دانشگاههای کشور بشود و آن هم دانشگاه دولتی بیرجند بود.

 

پور حامدی تصریح کرد: اولین دانشگاهی که برنامه منطقه آزاد اجازه برنامه سازی در آن را نداشت و دانشجویان هم اجازه صحبت کردن در صحن علنی دانشگاه را نداشتند دانشگاه بیرجند بود و من حس خاصی نسبت به این موضوع ندارم ولی شما ،خودتان به این مسئله فکر کنید شاید بعضی نمی خواهند که برنامه منطقه آزادی در دانشگاه برای دانشجویان دانشگاه بیرجند وجود داشته باشد.

وی گفت: من قرار نیست در این مورد قضاوت کنم، خودتان قضاوت کنید ما امیدواریم که منطقه آزاد به وسعت همه دانشگاههای کشور باشد و تلاشمان هم همین است.

 

مجری برنامه منطقه آزاد شبکه 3 سیما افزود: از سال ۸۸ که به دانشگاهها رفتیم همه تلاشمان این بود که برنامه منطقه آزاد به عنوان یک فضایی که دانشجو می تواند حرف خود را آزادانه مطرح کند در دانشگاهها جا بیفتد.

 

وی بیان کرد: اینکه اکنون با موضوع انتخابات به این دانشگاه آمدیم کاملا اتفاقی است چون یک گروه برنامه سازی بیشتر نیستیم و تصور کنید در حدود ۱۵۰دانشگاه در سراسر کشور وجود دارد که باید به همه آنها سر بزنیم و برای همین در این زمان نوبت به دانشگاه بیرجند رسیده است و آمده ایم تا صدای دانشجویان را به گوش مسئولان برسانیم.

 

نوبت به اظهارنظرهای دانشجویان است.

 

یکی از دانشجویان حاضر در این تریبون گفت: رئیس جمهوری نمی‌خواهیم که ضد انقلاب و رسانه های غربی از او حمایت کنند.

 

وی افزود:  رئیس جمهوری که وزیرش به خبرنگار توهین کند نباید بر سر کار باشد و در کل دولت 4 درصدی ها  نمیخواهیم.

 

یکی از دانشجویان با اشاره به جمله آقای روحانی که گفته بود "من پناه میبرم به خدا از بستن دهان منتقدان"، ابراز کرد: دولتی دروغ میگوید و میگوید که دهان منتقدین را نمیبندم و سپس چندین شکایت از چندین نشریه و روزنامه میکند نباید بر سر کار باشد.

از جمله مباحثی که مطرح شد در این تریبون بحث اختلاس ها و لزوم نبود اختلاس در دولت بعد، برادر آقای رئیس جمهور و اختلاس ها بود.

در این میان دانشجویی بیان کرد: نباید اوضاع به این شکل باشد که وقتی از یک جناح بر سر کار می آیند دیگران را فقط به خاطر اینکه با آنها هم عقیده نیستند کنار بزنند.

خانم نذری دانشجوی دانشگاه بیرجند در پشت تریبون منطقه آزاد قرار گرفت و گفت: من امروز میخواهم فقط در مورد موضوعاتی که در این چهارسال من را ناراحت کرده صحبت کنم.

بیکاری، ریشه فساد و بند وباری در جامعه

من دانشجوی فارغ التحصیل امسال هستم و اولین انتظار من از رئیس جمهور اینست که در اولویت کارهایش ساماندهی اقتصاد و بیکاری ما جوانان را قرار دهد.
 
نذری با بیان اینکه باید مسئولان، جوانان را مثل فرزندان خود بدانند گفت: مسئولان با جوانان به مانند فرزندان خود رفتار کرده و به فکر آینده آنها به ویژه دانشجویان باشند نه به فکر جیب خود.
 
وی بیان کرد: ما دختر هستیم و اگر کار نداشته باشیم اشکالی ندارد ولی آقایون چی؟ ما الان می بینیم که در جامعه ما سن ازدواج بالا رفته است چرا؟این به خاطر بیکاری و فقر است.
 
وقتی جوان ما بیکار است و کاری ندارد مجبور است نیازهای خود را از راههای دیگری برطرف کند و آن وقت است که می گوییم در دانشگاه و جامعه فساد و بی بندوباری شده است باید برای رفع آن ریشه اش را پیدا کنیم ریشه آن در بیکاری و عدم فرهنگ سازی است.
 
نذری در ادامه تصریح کرد:وضعیت پذیرش دانشگاه یکی دیگر از مواردی است که برای من جای سوال دارد رئیس جمهور ما باید از ریشه نظام آموزش و درسی ما را درست کند امسال رشته حقوق۷۰نفر دانشجو گرفته رشته روانشناسی۶۰نفردانشجو گرفته است اما برای ما که فارغ التحصیل شدیم، چکار کرده اید که الان ۶۰نفر دانشجوی رشته روان شناسی گرفتید .
 
بهتر است برای هر رشته۱۵دانشجو بگیرند ولی در عوض برای آنها کار داشته باشند.
 
وی گفت: بنظرم نامزدهای رئیس جمهوری در اولین کار باید برنامه هایشان را کاملا باز بیان کنند و دانشجویان را در اولویت قرار دهند و به جای وام های میلیاردی به دانشجویان توجه کنید.
 
 
دولتی می خواهیم که به جای دادن پول نقد به مردم،خدمات بهداشتی و رفاهی ارزان قیمت ارائه کند
 
آقای عطایی دیگر دانشجوی دانشگاه بیرجند به پشت تریبون رفت و گفت:مجری محترم برنامه گفتند در مورد دولت آینده صحبت کنیم ولی مگر میشود از دولت آینده صحبت کرد ولی پیش زمینه های این دولت را نگفت آنچه در گذشته اتفاق افتاده را نگفت سازمان برنامه و بودجه را نگفت تحریم ها را نگفت.
 
 من هم از سطح متوسط جامعه هستم برای من هم اتفاق چندان مثبتی در جامعه نیفتاده است ولی دولتی که من دارم از آن حمایت می کنم خط فکری که من از آن حمایت می کنم من را به عنوان یک گدا نمی شناسدبه من پول نقد نمی دهد به من نظام بهداشتی می دهد که ملت به جای اینکه یک میلیون تومان بدهند درمان بشوند ۵۰هزار تومان می دهند.
 
 دولت من به من احترام می دهد دولت من به من هواپیما می دهد که وقتی با آن سفر می کنم نگران افتادنش نباشم دولت من به من اقتصاد می دهد دولت من به من اقتصادی می دهد که با نقدینگی بالا تورم را پایین نگه می دارد. 
 
ما فقط بلدیم برای اینکه رای جمع کنیم خودمان را به بزرگان مملکت بچسبانیم.
 
 
دولت باید انقلابی باشد نه اینکه فقط حرف از انقلاب بزند
 آقای عامری یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه بیرجند اظهار کرد: دولت نباید دولتی باشد که مشکل امنیتی داشته باشد دولت نباید دولتی باشد که سالیان زیادی برای دکتری در آمریکا درس بخواند دولت نباید دولتی باشد که ۲۰سال در آمریکا دکترای رشته ای که بهتر آن را در دانشگاه تهران دارند درس بخواند.
 
دولت باید انقلابی باشد نه اینکه فقط حرف از انقلاب بزند نه اینکه به دنبال مذاکره با آمریکا باشد آمریکایی که دشمن اصلی ایران است دولت باید منتقدپذیر باشد و اجازه انتقاد بدهد نه اینکه تریبون را از منتقدین خود بگیرد.
 
وی با بیان اینکه چند وقت پیش یک آقای منتقدی در دانشگاه علوم پزشکی آمده بود ولی اجازه ندادند که سخنرانی وی در محیط دانشگاه برگزار شود، گفت: الان چرا ما پشت در دانشگاهیم دولت باید با قاچاق مبارزه کند چرا وقتی مقام معظم رهبری می فرمایند که اجناس قاچاق را آتش بزنید سیگارها را آتش می زنند ولی به پورشه ها کاری ندارند چون مال آقازاده ها است.
 
دولت نباید دروغ بگوید و بگوید همه تحریم ها برداشته می شود دولت باید قاطع باشد وقتی دارند نقض برجام می کنند دولت باید جلویشان بایستد از وزرا حمایت ناحق نکند وزیری که دخترش برای۲۰۰میلیون پوشاک قاچاق وارد می کند.
 
دولت از پذیرش دانشجو کاسته و به اشتغال فارغ التحصیلان توجه کند
 
خانم خسروی در ادامه برنامه منطقه آزاد پشت تریبون رفت و گفت: من یک دانشجوی سال آخر رشته مشاوره هستم اولین سوال من این است که چرا ما باید پشت در دانشگاه باشیم؟ چرا بیرجند که شهر دانشگاهی است چرا باید تعداد دانشجویانی که در این برنامه حضور یافتند کم باشد؟
 
سوال دیگر من اینست که هفته دیگر جشن فارغ التحصیلی من است آیا غیر از این جشن فارغ التحصیلی چیز دیگری هم به من می رسد چرا خیلی از فارغ التحصیلان بعد از درس شاگرد مغازه می شوند؟ اگه قرار بود که من بعداز چهار سال بروم شاگرد مغازه بشوم چرا از همان اول این کار را نکنم چرا بعد از دیپلم نروم؟ آیا آینده کاری ۵نفر از این فارغ التحصیلان تضمین شده است؟
 
دانشگاه فرهنگیان از همان ابتدا آینده کاری دانشجویانش تضمین شده است چرا باید فقط برای دانشگاه فرهنگیان اینگونه باشد تمام مشکلات به بیکاری ختم می شود تا کی باید شعار دهیم.
 
من از رئیس جمهورم درخواست دارم یا پذیرش دانشگاهها را آنقدر زیاد نکنند و یا اینکه حداقل یک آینده ای برای دانشجوی فارغ التحصیل داشته باشند.

 

در این میان هم طرفداران دولت به دفاع از عملکرد دولت خود پرداختند کرد: ما 2 میلیون بشکه نفت میفروشیم و پولش را هم دریافت میکنیم، شاهین هر اصفهان 5 هواپیما درست کرده بود که 3 تاش سقوط کرد پس ما رفتیم هواپیما خریدیم، عزت رو برجام برای ما آورد، به عقب برنمیگردیم.

 

در میان این هیاهو چندی از افراد به اتقادات صریح از دولت نیز پرداختند مانند پرداختن به داستان دختر وزیر آموزش و پرورش، بو کردن هواپیما برای اینکه بفهمند بوی نویی میدهد، اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان و ...

 

آقای روحانی مرسی هستی لطف کن از این به بعد نباش

اما در پایان جمله ی یکی از دانشجویان که با تشویق فراوان همراه بود توجه بیشتری را جلب کرد . این دانشجو ابراز کرد: آقای روحانی مرسی که هستی اما لطف کن از این به بعد نباش

 

در نتیجه با این تریبون اولاً: صحبت های آقای روحانی مبنی بر اینکه آزادی در دولت ما وجود دارد با تناقض مواجه شد.

 

دوم آنکه بر خورد بی ادبانه حامیان دولت خود گویای برخی از مسائل از اوضاع و احوال این افراد است.

 

سوم تعداد بالای انتقادات از دولت خود حاکی از آن است که تعداد بسیاری از دانشجویان دیگر به دولت امید ندارند.

 

و چهارم آنکه طرفداران دولت در اوج نداشتن حرف برای دفاع از دولت به سر برده و با عمل پروپاگاندای پوز خند به حرف های منتقدین مانند کار های روحانی در مناظرات قصد عصبانی کردن منتقدان را داشتند که با بصیرت عزیزان بسیج دانشجویی جز یک مورد از عصبانیت این تکنیک آنها به شکست گرایید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۲/۱۷
احمد خوشخو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی