تیرپرانی به سیبلی که وجود ندارد؛ درباره یک خبرسازی خیالی/ ۴ نکته پیرامون استانداری مولاوردی در خراسان رضوی
سه شنبه, ۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۰۹:۳۸ ب.ظ
تیرپرانی به سیبلی که وجود ندارد؛
درباره یک خبرسازی خیالی/ ۴ نکته پیرامون استانداری مولاوردی در خراسان رضوی

نام مولاوردی از کجا آمد؟
حسین امینی عضو کمیته رایزنی شورای هماهنگی اصلاحطلبان خراسان رضوی به ایسنا گفت: ما در استان خراسان رضوی جهت کمک به وزارت کشور و دولت کمیتهای را تشکیل دادیم. این کمیته متشکل از هیاترییسه شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب، مسوول کمیته سیاسی احزاب اصلاحطلب، یک نفر از حزب اعتدال و توسعه، یک نفر از شورای شهر، یک یا چند نفر از نمایندگان مجلس استان خراسان رضوی همسو با دولت، دو نفر از شخصیتهای حقیقی و مسوول ستاد سابق دکتر روحانی بود. با توجه به شاخصهایی که یک استاندار به خصوص در استانی همچون استان خراسان رضوی باید داشته باشد، افرادی مشخص و بررسی شدند. انصاری، نماینده اسبق مشهد در مجلس شورای اسلامی و عضو شورای شهر تهران در دور گذشته، شوشتری، نماینده فعلی قوچان و فرماندار اسبق، کاظمی، معاون فعلی وزارت آموزش و پرورش و مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان، محقر، معاون اسبق وزارت کشور و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، مظفری، معاون اسبق استانداری خراسان و نماینده سابق مجلس، مقدسزاده، شهردار اسبق منطقه شش تهران و مدیرکل سیاسی اسبق استانداری خراسان و معاون فعلی استانداری اصفهان و خانم مولاوردی، معاون سابق امور زنان و خانواده رییسجمهور و دستیار ویژه رییسجمهور در امور حقوق شهروندی و قربان میرزایی مدیرکل اقتصادی استانداری خراسان رضوی هشت گزینه موردنظر اصلاحطلبان هستند.
یک تیر و 2 نشان روحانی
بر اساس گزارش خیالی این روزنامه اصلاح طلب همچنین رییسجمهور با انتصاب مولاوردی با یک تیر دو نشان خواهد زد؛ هم به مطالبه حضور زنان در عالیترین سطوح اجرایی کشور پاسخ داده و بار دیگر میتواند شجاعت خود در برابر برخی موضوعات خاص را اثبات کند و هم تابوی استاندار زن در دولتهای جمهوری اسلامی ایران را بشکند.
هرچند رویاپردازی اعتماد در ضریب دادن به گزینه سازی از مولاوردی محکوم به شکست خواهد بود و احتمال بیان آن برای انحراف افکار عمومی دور از ذهن نیست اما می توان چند نکته را یادآور شد:
1. اینکه از بین استان های بدون استاندار، اعتماد مستقیما به سراغ خراسان رضوی رفته و به صراحت از اهمیت این استان برای دولت روحانی به عنوان یکی از پایگاه های رقیب سیاسی اش یاد کرده و درخواست انتصاب استاندار زن را داشته است، به خوبی حسن نیت اصلاح طلبان را زیر سوال می برد.
2. نام بردن از گزینه ای همانند شهیندخت مولاوردی برای استانداری و آن هم خراسان رضوی، سوءنیت مضاعف این جریان سیاسی را مشخص می سازد. شخصیتی که هرچند به عنوان ویترین از یک جریان پشت پرده وارد دولت یازدهم شد اما در پنج سال گذشته و خصوصا در سال های 92 تا 96 خود را با اتخاذ مواضع خاص و بیگانه از انقلاب اسلامی در موضوعات مختلف به ویژه زنان و خانواده در بین چهره های خبرساز دولت قرار داد و به یکی از نقاظ ضعف دولت روحانی تبدیل شد.
این پروژه رسانه های اصلاح طلب را می توان در ادامه پروژه شهرداری معصومه ابتکار در مشهد مقدس مطرح کرد که بارویکرد عاقلانه شورای شهر مشهد مواجه شد و به این خواسته تن ندادند.
3. سومین نکته ای که می توان بدان اشاره کرد کنارگذاشتن نسبی روحیه ایجاد تنش آقای رئیس جمهور است. رویه ای که روحانی تلاش کرد بعد از پیروزی در انتخابات دولت دوازدهم به آن بیشتر توجه کند و جو کشور را تا حدی آرام نگاه دارد تا به سرمنزل مقصود برسد و دولت را تحویل مستاجر بعدی پاستور بدهد. قطعا خود روحانی آگاه است که انتخاب بانوان برای حجم کاری یک استاندار که به تعبیر کارشناسان در حکم یک رئیس جمهور استانی است، چه تبعات و دردسرهای اجرایی ممکن است برای دولتش داشته باشد؛ همانطور که با همین استدلال معاونت وزارت خانه ها و استانداری ها را به بانوان سپرده اند. جدای از آن، شناخت خوب روحانی و اطرافیانش از مولاوردی قطعا مانع می شود که وی بخواهد برخلاف سیره دوری از سیاسی کاری و ایجاد تنش که این روزها بیشتر هم آن را مطرح می کنند، شخصی همچون مولاوردی که سابقه فعالیت و نگاه حزبی جدی دارد را برای امر فوق العاده مهمی مانند استانداری خراسان رضوی به کار گیرد.
4. همان طور که در گزارش اعتماد ذکر شده است، مولاوردی یک بار در گذشته خود را بازخرید کرده و براساس قانون منع به کارگیری بازنشستگان امکان حضور در استانداری را ندارد. درصورتی که این خبر صحت میداشت، مولاوردی پس از اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان باید شغل فعلی خود یعنی دستیاری ویژه رییسجمهور در امور حقوق شهروندی را نیز ترک کند.
فاطمه آلیا، نماینده مجالس هفتم تا نهم درباره چرایی بازخرید مولاوردی می گوید: خانم مولاوردی در زمان تحقیق و تفحص مجلس هفتم، مدیر بین الملل مرکز امور زنان بودند و محور فعالیت های بخش بین الملل آن جا که البته مثل حالا سیاست آن موقع هم تلاش در جهت عدم بازتاب فعالیت های خارجی و بین المللی بود. بعضاً ایشان به عنوان فمنیست اسلامی مطرح می شدند و بعضی اشکالات هیئت تحقیق و تفحص هم به ایشان برمی گشت اما ایشان یک زیرکی به خرج داده و در همان گیر و دار رسیدگی به تخلفات خود را بازخرید کردند و از دایره خدمت دولتی خارج شده و به فعالیت دیگر پرداختند. البته در این مورد هم مثل بسیاری از موارد ما حداکثر خویشتنداری را به خرج دادیم و های و هوی و جنجال رسانه ای نکردیم.
لازم به ذکر است، شهیندخت مولاوردی در گفتوگویی درباره کاندیداتوریاش به عنوان استاندار خراسان رضوی گفت: رسما چنین پیشنهادی به من نشده و خودم هم کمترین تمایلی به این مسئولیت ندارم.اگر قرار بر تداوم همکاریام در دولت باشد کار در حوزه های مرتبط با زنان و حقوق شهروندی در اولویت است.معاون سابق رئیسجمهور همچنین عنوان کرد: معلوم نیست گستردگی انتشار این خبر نادرست با چه اهدافی صورت میگیرد؟
۹۷/۰۸/۲۹