حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

اطلاعات مذهبی و اخلاقی و سیاسی

۴۹ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

 

فرماندار ورامین از ماشین خوب سوار شدن ترسی ندارد. جناب مدیر اهل شیشلیک و کباب است و شفاف هم می‌گوید: «با نان و پنیر نمی‌توانم کار کنم.» به قول هادی عامل: «خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوان!»
 خبرگزاری دانشجو؛ «اهل شیشلیک و کباب هستم و شفاف هم می‌گویم با نان و پنیر نمی‌توانم کار کنم.» اینها را محمدرضا یوسفی در مراسم معارفه‌اش گفته. فرماندار جدید ورامین که تا قبل از این ریاست انتخابات استان تهران را به عهده داشته. او گفته «از ماشین خوب سوار شدن هم ترسی ندارم.» او شجاعتِ «ماشین ِ خوب سوار شدنش» را به رخ مردم ورامین کشیده. مردمی که پیشه بیشترشان کشاورزی است و دامپروری. آنها برای درآوردن لقمه نانی رنج می‌کشند و عرق می‌ریزند تا فرماندار خوش غذایشان شیشلیک و کباب نوش جان کند. معامله عادلانه‌ای بود! به شرطی که آقای فرماندار صاف توی چشم مردم و رسانه‌ها نگاه نمی‌کرد و این حرف‌ها را نمی‌زد. حالا ولی مضحکه آقای مدیر به سوژه طنز شبکه‌های اجتماعی بدل شده. خوراکی آماده برای طنازی و شوخی‌های خلاقانه که مردم سر دست گرفته‌اند و با آن کمدی‌های کلامی ناب می‌سازند.


«بابا رجب ۲۹ سال با نِی غذا خورد. شیشلیک از گلویش پایین نمی‌رفت.» این یکی از توئیت‌های تلخی است که دست به دست توی شبکه‌های اجتماعی چرخید و دیده شد. مقایسه‌ای که به زندگی سخت شهید جانباز «رجب محمدزاده» اشاره دارد. مردی که به خاطر جراحات جنگ ۲۹ سال نتوانست حتی یک لقمه غذا در دهان بگذارد. مردی که با او مثل جذامی‌ها برخورد می‌کردند. چه خوب که عمو رجب رفت و این روزهای بد را ندید و مدیرانی را که با نان و پنیر نمی‌توانند کار کنند و این را طلبکارانه جار هم می‌زنند. رفت و ندید که چطور در این روزگار وارونه فرمانداران و فرمانروایان شجاعی پیدا شده‌اند که «از ماشین خوب سوار شدن» ترسی ندارد. یکی نوشته بود: «به نظرم حکم فرماندار ورامین رو اشتباه زدن ایشون باید فرماندار شاندیز می‌شد!»

«شیشلیک خوردی؟» این پیامکی بود که خیلی‌ها به «۵۰۰۰۲۰۳۶»، شماره پیامک فرمانداری ورامین فرستادند. مردم مراتب نگرانی خود را نسبت به وعده‌های غذایی جناب فرماندار به روش‌های مختلف ابراز کردند و به گوش جنابشان رساندند. این یکی دیگر از پیام‌های ارسالی است: «سلام. خواستم بپرسم ناهار امروز آقای فرماندار چی بوده؟ شیلیک خوردن؟ نوش جان!» یعضی‌ها هم با گرفتن عکس از کباب شیلیک آن را با احترام به آقای فرماندار تقدیم کردند! طزنویسی هم در کانال تلگرامش نوشت: «در کتب طب سنتی، باب زایمان آمده است: اگر می‌خواهید فرزندتان مدیر موفق و کاری‌ای باشد در ماه ششم ناهار شیشلیک و در ماه هفتم کوبیده بزنید در غیر این صورت عواقب نان و پنیر گریبان شما را می‌گیرد!»

این وسط عباس آخوندی هم دست به کار شد و با سپردن تهیه غذای راه آهن ایران به مدت ۱۰ سال به خارجی‌ها باعث شد شوخی‌های مردم جان تازه‌ای بگیرد. یکی نوشت: «حالا این آشپزای اتریشی بلدن شیشلیک درست کنن؟ دختر صفدر توی اوقات فراغت به این آشپزا غذاهای سفره انقلاب رو یاد می‌دن؟» یا دیگری که ساده و صریح و گزنده نوشت: «عباس آخوندی با سپردن تولید غذای قطارهای کشور تا ۱۰ سال آینده به شرکت اتریشی ثابت کرد حتی در زمینه آبگوشت و قرمه سبزی نیز قدرت رقابت با خارجی‌ها رو نداریم.» کنایه‌ای تلخ به تفکر «میرزا ملکم خانی» که در سرزمین ما ریشه‌دار است و رد آن را هنوز هم در صورت و سیرت بعضی‌ها می‌توان پیدا کرد.

«شعاری که به خوبی محقق شد: کشور مدیر (شیشلیکی) می‌خواهد نه نوکر (نان و پنیری)!» این جمله و نمونه‌های مشابه هم بارها در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به اشتراک گذاشته شد. با تصویری از حسن روحانی درحالیکه انگشت اشاره‌اش را به سمت روبرو گرفته و به حالت تحکم و هشدار می‌گوید: «کشور مدیر می‌خواهد، نه نوکر.» رئیس جمهوری که به مناسبت روز کارگر سوار بر لندکروز به دیدار کارگران می‌رود و از آنها سان می‌بیند. نتیجه طبیعی چنین نگاهی می‌شود: «صفدر حسینی از ذخایر نظام است» و ترجیح دادن مدیر شیشلیکی بر نوکرِ و کارگرِ نان و پنیری! احتمالاً در نشست خبری سخنگوی دولت وقتی این بار هم درباره مدیر شیشلیکی دولت سوال شود آقای نوبخت در کمال خونسردی رو به خبرنگاران شمرده شمرده خواهد گفت: «محمدرضا یوسفی از ذخایر نظام است!»

می‌گویند مردمی که زیاد می‌خندند لزوماً انسان‌های شادتری نیستند. اصلا کمدی و طنز از دل بی‌تعادلی و بی‌نظمی بیرون می‌آید. پس هرجا شوخی و خنده بیشتر دیده می‌شود درد و رنج هم فراوان است. چاپلین می‌گفت: «۴۰ سال انسان‌ها را خنداندم درحالیکه از درون می‌گریستم.» طنز در ذات خود نوعی فرافکنی گریه هم هست. یک‌جور تلخند. غمی که با نقاب خنده بیرون ریخته می‌شود. می‌گویند وقتی کمدی به کمال می‌رسد تراژدی خلق می‌شود. اینکه مردم به شیشلیک و کباب خوردن آقای مدیر می‌خندند به خاطر سرخوشی و بی‌تفاوتی نیست. بیشتر به خاطر پنهان کردن بغض‌های توی گلو است. غم‌های باد کرده در دل. برای فراموشی است. فراموشی هدیه خوب خدا است برای تحمل رنج‌ و اندوه دنیا. ما می‌خندیم تا فراموش کنیم فرماندار ورامین از ماشین خوب سوار شدن ترسی ندارد. تا فراموش کنیم جناب مدیر اهل شیشلیک و کباب است و شفاف هم می‌گوید با نان و پنیر نمی‌توانم کار کنم! به قول هادی عامل: «خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان!»
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ مرداد ۹۵ ، ۱۹:۳۴
احمد خوشخو


وزیر دفاع گفت: تا هر زمان که لازم باشد به روسها اجازه استفاده از پایگاه هوایی نوژه را خواهیم داد و ممکن است هواپیماهای آنها در آنجا مسلح شوند.
صراط: وزیر دفاع گفت: روس ها می‌خواستند بجای S-300، سامانه S-400 و آنتی 2500 بدهند که ما قبول نکردیم.
 
به گزارش فارس، نشست خبری سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در محل این وزارتخانه برگزار شد.
 
سردار دهقان در این نشست به تشریح آخرین دستاوردها و برنامه‌های وزرات دفاع در تجهیز و پشتیبانی از نیروهای مسلح و موضوعات دیگر مرتبط با این وزارتخانه خواهد پرداخت.
 
سردار دهقان گفت: یکی از مواردی که در دولت یازدهم در بالاترین سطح سیاسی میان روسای جمهور ایران و روسیه پیگیری شد بحث بر سر موشک های S-300 بود.
 
وی در خصوص موضوع شکایت ایران از روسیه بر سر این موضوع نیز اظهار داشت: شکایت قبلی بنا بود زمانی که طرف مقابل قرارداد را به طور کامل اجرا کرد پس گرفته شود که ما هم این کار را کردیم.
 
دهقان در عین حال افزود: البته اگر در ادامه مسیر روسها این قرارداد را اجرا نکنند حق شکایت خواهیم داشت.
 
وزیر دفاع گفت: روس ها می‌خواستند بجای S-300، سامانه S-400 و آنتی 2500 بدهند که ما قبول نکردیم.
 
دهقان افزود: بخش عمده ای از سامانه S-300 تحویل شده و مابقی آن نیز در حال بارگیری است که ظرف ماه آینده به ایران منتقل خواهد شد.
 
وی گفت: ارتباط ایران با روسیه در جهت ارتقای همکاری در سطوح راهبردی است و پذیرش هواپیماهای روس هم در همین راستا بود که به خواست دولت سوریه و همکار دوجانبه ایران و روسیه صورت گرفت.
 
وزیر دفاع ادامه داد: داعش امروز نفس‌های آخر را می کشد و در آینده نتیجه اقدام ایران و روسیه در سوریه را خواهید دید.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست‌های سعودی در قبال مسایل منطقه تصریح کرد: عربستان در تمامی زمینه ها در یمن شکست خورده و در باتلاق فرو رفته است.
 
وزیر دفاع گفت:: به نااهلان سعودی اعلام می کنیم منافقین آنقدر نحس هستند که با هرکه پیوند برقرار کنند این نحوست به آنها نیز منتقل می‌شود.
 
وزیر دفاع ادامه داد: ترکیه نیز به یکی از پایگاه‌های عمده حمایت از داعش تبدیل شده بود اما آنها دیدند که سرمایه گذاری‌شان به یاد رفته و امنیتتشان به خطر افتاده و امروز دولت ترکیه به این واقعیت رسیده و دیده که چه ظرفیتهایی علیه اسلام به کار رفته است.
 
سردار دهقان در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درخصوص لایحه ششم توسعه و جای خالی حوزه هوایی در این برنامه نیز گفت: آنچه در این لایحه از طرف دولت مطرح شده، همه جوانب های دفاعی را در بر می گیرد و در آن اصل بازدارندگی مد نظر بوده است.
 
وی افزود: ما سالهای قبل در حوزه هوایی و جنگنده سرمایه گذاری جدی نکردیم اما در 3 سال اخیر فصل جدیدی در این حوزه گشوده  شده است.
 
وزیر دفاع ادامه داد: ما زیرساختهای لازم برای تولید هواپیماهای جنگی را داریم و دفاتر طراحی ما در بالاترین سطح قادرند هر نوع پرنده ای را طراحی کنند.
 
دهقان خاطرنشان کرد: گلوگاه ما در این حوزه، موتورهای هوایی بود که اولین موتور هوایی ملی را فردا رونمایی می‌کنیم.
 
وی افزود: هواپیمای کوثر 88 نیز که یک هواپیمای آموزشی است را در مراحل پایانی تولید داریم که تا پایان امسال پرواز خواهد کرد.
 
وزیر دفاع اظهار داشت: ما توانسته‌ایم هواپیمای صاعقه را خودمان طراحی و تولید کردیم و قادریم در هواپیماهای غربی و شرقی -چه در موتور و چه در باقی سیستمها- اصلاحات جدی کنیم.
 
دهقان ادامه داد:در گام بعدی بناست موتور توربوجت سنگین را در کشور بسازیم چراکه همه زیرساختها برای این کار فراهم است و اگر این امر صورت بگیرد، توان طراحی و تولید هرنوع جنگنده ای را به دست خواهیم آورد.
 
وی تاکید کرد: ما همه نیازهایمان را خودمان تامین می کنیم و اگر این امکان نبود، آنها را می خریم و روسیه میتواند یکی از کشورهای هدف برای خرید باشد.
 
دهقان در پاسخ به سوالی درباره اعتراض نمایندگان مجلس و اینکه حضور هواپیماهای روسی در ایران باید در مجلس بررسی شود، گفت: این موضوع ربطی به مجلس ندارد. این کار تصمیم نظام در جهت مقابله با داعش و تروریستها در سوریه بوده است.
 
و.ی در عین حال تاکید کرد: ما به هیچ عنوان پایگاهی در اختیار روسها نگذاشتیم و طرح این موضوع نوعی مغلطه است بلکه ما تسهیلاتی برای عملیات مورد توافق طرفین علیه داعش در سوریه در اختیار آنها قرار دادیم.
 
سردار دهقان گفت: تا هر زمان که لازم باشد به روسها اجازه استفاده از پایگاه هوایی نوژه را خواهیم داد و ممکن است هواپیماهای آنها در آنجا مسلح شوند و یا تغییرات جزئی هم صورت بگیرد.
 
وی همچنین برخی اخبار درخصوص نصب S-400 توسط روس‌ها در همدان را تکذیب کرد.
 
وزیر دفاع از نمایش سامانه موشکی «باور373» در نمایشگاه فردای صنعت دفاعی خبر داد و گفت که این سامانه آماده تست است و امسال نیز عملیاتی می‌شود.
 
وی تصریح کرد: وقتی سامانه‌ای رونمایی می شود، این سامانه باید جدید باشد نه سیستم ارتقا یافته.
 
سردار دهقان خاطرنشان کرد: محصولات نظامی ایران به 5 قاره جهان صادر می‌شود.
 
وزیر دفاع درخصوص تعامل دولت با نیروهای مسلح نیز گفت: آقای روحانی خودشان سابقه در نیروهای مسلح دارند و دولت هیچ کوتاهی در این خصوص نکرده است.
 
سردار دهقان همچنین از سفر قریب‌الوقوع وزیر دفاع چین به ایران خبر داد.
 
وی گفت: جنگنده قاهر313 در مراحل نهایی ساخت و تولید قرار دارد و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.
 
وزیر دفاع ادامه داد: قاهر یک هواپیمای پشتیبانی نزدیک و یک جنگنده سبک نظامی و آموزشی است ک نمونه‌های کوچکتر آن قبلا ساخته شده و امروز در مراحل پایانی ساخت است.
 
وزیر دفاع گفت: اگر وزارت ارتباطات برای موشک «سفیر» تامین منابع کند، ماهواره‌های ساخت دانشگاه شریف و امیرکبیر امسال پرتاب می‌شود.
 
سردار دهقان گفت: پرونده پارچین در شورای حکام و آژانس انرژی اتمی بسته شده است اما اینکه بر مبنای پروتکل الحاقی یا ان.پی.تی درخواستهایی در این باره شود، انجام آن مشروط به قبول کردن طرف مقابل است که در این راستا عربستان و برخی کشورها پولهایی خرج می کنند ولی موفق نخواهند شد.
 
وی همچنین از مذاکره ایران با روسیه و چین برای برگزاری رزمایش‌های مشترک نظامی و امداد دریایی خبر داد.
 
وزیر دفاع درخصوص کمک ایران به مقاومت نیز اظهار داشت: هر جا، هرکی برای مقابله با اسراییل از ما کمک بخواهد، این کار را بی دریغ انجام خواهیم داد.
 
سردار دهقان درخصوص تسلیح کرانه باختری نیز گفت: این کار باید توسط خود فلسطینی‌ها انجام شود و هر جریانی که در این مسیر قدم بردارد را کمک خواهیم کرد.
 
وی درباره خرید تسلیحات سبک ازجمله کلاشینکف توسط ایران اظهار داشت: تمرکز ما در 10 سال اخیر به دلیل اولویت‌دهی به صنایع هوافضا، دریایی و پدافندی در تولید سلاح‌های سبک مثل کلاش کم شده بود که مقدار تولید ما نیازمان راتامین نمی کرد اما با توجه به شرایطی بحرانی در منطقه، نیاز به این سلاح‌ها بیشتر حس شد لذا خریدی در این خصوص صورت گرفت که عمدتا سرمایه‌گذاری در جهت تقویت زیرساخت‌های تولید داخیل است.
 
سردار دهقان درخصوص دکترین های دفاعی ایران نیز گفت: ما مواضع خود را اعلام کردیم و نیازی به اجازه یا منع کسی در این باره نداریم.
 
وزیر دفاع خاطرنشان کرد: ما در قبال تهدیدات محتمل تجهیز خواهیم شد و در این مسیر هیچ حد و حصری نداریم الا کفایت در قدرت بازدارندگی.
 
وی گفت: هیچ نقطه پایانی در برد، تاثیر و دقت موشک ها قائل نیستیم و آنچه ما را محدود می کند، تنها منطقه تهدید و عنصر تهدید کننده و شدت تهدید است.
 
سردار دهقان ادامه داد: رئیس جمهور نیز در ابلاغی به وزارت دفاع تاکید کرده که در این باره هیچ محدودیتی قائل نباشیم.
مطالب مرتبط
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ مرداد ۹۵ ، ۱۹:۱۶
احمد خوشخو


سردار نقدی اظهار کرد: لازم است علم از دست زورگویان خارج شود و بر کسی سپرده شود که در نفسش حاکم است و تقوا دارد.
صراط: رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: کسانی که دیروز مذاکره با غرب را نتیجه بخش می‌دانستند و می‌گفتند رفتار آمریکا با ما عوض خواهد شد امروز ناراضی هستند و می‌گویند این مذاکرات نتیجه‌ای نداشته است.

به گزارش ایلنا، سردار محمدرضا نقدی ظهر امروز در همایش بین‌المللی لیگ علمی پیشگامان ایران اسلامی که در مرکز همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد با بیان اینکه تلاش برای دستیابی به علم تلاشی در جهت شناخت قدرت خودمان است، اظهار کرد: هر چقدر علم انسان بیشتر شود از سنت‌های الهی آگاه‌تر می‌شود و بیشتر خداوند و نظام طبیعت را درک می‌کند.

او با تاکید بر اینکه امروزه علم ابزاری برای زورگویی، ستمگری و حق‌خوری شده است اظهار کرد: اگر امروز هواپیماهایی هستند که بر سر کودکان یمنی آتش می ریزند و آن‌ها را به شهادت می‌رساندند همه توسط دانشمندان طراحی شده اند همانطور که در درگیری‌های چندساله اخیر در فلسطین نیز ۲ هزار کودک توسط همان سلاح‌هایی  که دانشمندان طراحی کرده بودند به شهادت رسیدند.

نقدی با بیان اینکه اگر امروز می‌خواهیم آسوده باشیم باید ابزار علم را از دست زورگویان خارج کنیم، اظهار کرد: مادامی که زورگویان جهانی دانش برتر را در دستانشان داشته باشند از طریق این دانش به زورگویی و سلطه‌گری خواهند پرداخت و در نتیجه لازم است این علم از دست زورگویان خارج شود و بر کسی سپرده شود که در نفسش حاکم است و تقوا دارد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مذاکرات ایران با کشورهای ۱+۵ نتیجه‌ای در بر نداشته است، اظهار کرد: برخی فکر می‌کردند که اگر با غربی‌ها به نرمش سخن بگوییم، رفتار آن‌ها عوض می‌شود اما سه سال است که این تجربه را داشته‌ایم و با آن‌ها گفت‌وگو و مذاکره نشسته ایم و از خودمان نرمش نشان داده‌ایم اما نتیجه‌اش این شده است که الان همه ناراضی هستند  و حتی همان کسانی که می گفتند رفتار غرب با مذاکرات بهتر می‌شود امروز می‌گویند که مذاکرات نتیجه‌ای نداشته است.

نقدی هم‌چنین با اشاره به اینکه کشورهای منطقه پیش از مذاکرات از ایران ترس بیشتری داشتند، اظهار کرد: اگر دیروز نوچه‌های آمریکا و غرب در منطقه به دلیل ترسی که داشتند محتاطانه با ایران برخورد می‌کردند امروز به خود جرات می‌دهند کشتار منا راه بیندازند و فحاشی کنند و فکر کنند که ما ضعیف شده‌ایم چرا که کشورهای سلطه‌گر قانون‌شان، قانون جنگل است و در چنین نظامی هر کس ضعیف باشد خورده می‌شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بخش دیگری از سخناش با تاکید بر اینکه علم سبب دستیابی به قدرت می‌شود اظهار کرد: در جهان امروز هر کس به دنبال علم نرود و آن را بدست نیاورد باید تحت سلطه قرار گیرد و زیردست باشد. بنابراین تلاش برای کسب علم در واقع تلاشی در جهت کسب قدرت است اما قدرتی که در اختیار دل های باتقوا و انسان های اخلاقی قرار گیرد که اگر غیر از این باشد برای جامعه جهانی خطرآفرین خواهد بود.

نقدی افزود:‌ دانشمندانی که سلاح‌های مختلف را در طول تاریخ طراحی کرده‌اند، سبب کشته شدن چندین میلیون انسان در جبهه های جنگ و آوارگی ده ها میلیون انسان دیگر به طور غیرمستقیم شده‌اند که این‌ها همه نتیجه بهره‌گیری نادرست از علم است و ما باید تلاش کنیم که با به دست آوردن علم به قدرت برسیم و دانش را از زورگویان بگیریم تا آن را علیه بشریت به کار نگیرند.

او در پایان در توصیه‌هایی به جوانان حاضر در همایش اظهار کرد: به نظر من اگر می‌خواهید مانند شهید تهرانی مقدم و آیت‌الله مصباح یزدی از لحاظ علمی در دنیا جایگاه بالایی داشته باشید باید به دو توصیه عمل کنید که یکی احترام به والدین و دیگری ادای نماز اول وقت است که هر کس این دو را انجام داد اما به جایگاه برتر علمی دست نیافت، بیاید و یقه من را بگیرد که چرا چنین نشد.

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۹ مرداد ۹۵ ، ۱۷:۲۴
احمد خوشخو


روحانی اگرچه فتیله حمله به دولت سابق را کمی پایین کشیده بود اما به جای آن، فقط "سکوت" در مورد سوالات اساسی از جمله فیش‌های نجومی را جایگزین کرده بود!
گروه سیاسی صراط - رویه حسن روحانی رییس جمهور در گفت و گوی تلویزیونی دیشب تفاوت های اندکی با برنامه های پیشین خود داشت.

اولا تلاش کرد تا کمتر از دولت قبل بگوید؛ روحانی در گفت و گوهای پیشین، تقریبا همه چیز را به گردن دولت سابق انداخته بود؛ با این حال، او دیشب تلاش کرد تا کمتر این اتفاق رخ دهد. هرچند در برخی موارد همین سیاست هم از دستش خارج شد!

در عوض، روحانی، سیاستی عجیبی را جایگزین "حمله به دولت قبل" کرده بود؛ او به سوالات اساسی روز کشور، تقریبا هیچ پاسخی نداد؛ به طور مثال، دغدغه فیش های حقوقی را بی آنکه پاسخ روشنی بدهد، رها کرد، نگفت بالاخره صفدر حسینی – چنانکه سخنگوی دولتش گفته – ذخیره نظام است یا یک مدیر نجومی که شایسته برکناری بود. توضیح نداد که اگر دولت چند ماه زودتر متوجه این فیش های نجومی شده – چنانکه وزیر اقتصاد دولتش گفته – چرا اقدامی اساسی درباره آن نکرده بود. روحانی صرفا به این جمله تکراری خود که مسئله فیش های نجومی در مجموع "خیر" بود پای فشرد و توضیح نداد که ابعاد این "خیر" چه بوده و دولت دقیقا چه کارهایی انجام داده و چه تضمینی می دهد که چنین موضوعی واقعا مختومه شده است؟

روحانی حتی در مورد آنچه دستاوردهای برجام می خواند هم توضیح کافی نداد؛ آمارهای او مبهم بود و بی اثر؛ مثلا اینکه 400 بانک خارجی با ما همکاری می کنند، دقیقا به چه معناست و این همکاری ادعایی چه تاثیری در اقتصاد کشور داشته؟

به طور خلاصه، روحانی اگرچه فتیله حمله به دولت سابق را کمی پایین کشیده بود اما به جای آن، فقط سکوت در مورد سوالات اساسی را جایگزین کرده بود!

بُعد دیگر گفت و گوی روحانی، آمارها و نمودارهای فراوانی بود که به آنها استناد کرد؛ فارغ از اینکه این آمارها چقدر دقیق بوده اند، روحانی حتما فراموش نکرده که همین آمارها در دولت سابق هم داده می شد و خود او در پاسخ به آن گفته بود "ملاک جیب مردم است". حال پس از سه سال، ملاک روحانی هم ظاهرا تغییر کرده و مانند برخی مسائل از جمله انحلال دوباره سازمان مدیریت، پس از سه سال، به رویه دولت قبل توسل جسته!

در این بین برخی آمارهای او اساسا منبع خاصی هم نداشت؛ مثلا نگفت کاهش 10 میلیارد دلاری قاچاق کالا بر اساس آمار کدام منبع رسمی است؛ بگذریم که برخی آمار او از جمله پیشی گرفتن صادرات غیرنفتی از واردات با تردیدهای فراوانی همراه است.

با این وجود، مهمترین نکته در سخنان دیشب روحانی، درباره رابطه عزت ملی و برجام بود؛ روحانی اولا اذعان کرد که آمریکا در برجام نشان داد که غیرقابل اعتماد است؛ هرچند پالس مثبتی هم به واشینگتن فرستاد که اگر آنها در برجام کارنامه خوبی داشتند می شد در مورد تداوم مذاکرات در حوزه های دیگر هم فکر کرد.

در ثانی، روحانی در اظهاراتی عجیب، عزت ملی را به میزان فروش نفت گره زد؛ رییس جمهور گفت: "در گذشته قدرت‌های بزرگ بالای سرمان می‌ایستادند و میزان فروش را تعیین می‌کردند، اما امروز عزتی برای ما کسب شده که نفت را به هر میزانی که دل‌مان می‌خواهد بفروشیم و اجازه تحمیل را به دیگران ندادیم."

یعنی از نظر روحانی، افزایش فروش نفت خام به میزان دلخواه، عزت ملی آورده است؟ یعنی ما هرچه قدر نفت بیشتری بتوانیم بفروشیم، عزت ملی مان افزایش می یابد؟ بگذریم که همان نفت تبدیل به بنزین شده و با بهایی گزاف تر به کشور برمی‌گردد!

با این معیار روحانی، و با توجه به کاهش قیمت نفت در سال های اخیر، آیا دولت احمدی نژاد به دلیل آنکه نفت را با قیمت بالاتری می فروخت و طبیعتا درآمد نفتی بیشتری داشت، عزت بیشتری برای کشور به ارمغان نیاورده بود؟! و یا اگر صرفا میزان فروش و نه درآمد مدنظر باشد، آیا رژیم منفور آل سعود با فروش و صادرات آزادانه و بسیار بالای نفت، مثلا عزت بیشتری برای خود کسب نکرده؟!

و به طور خلاصه آیا معیار سنجش "عزت ملی"، فروش "نفت خام" به میزان دلخواه است؟
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ مرداد ۹۵ ، ۱۲:۰۷
احمد خوشخو

 

برخی شخصیت‌های تأثیر‌گذار که باید اسوه و نمونه اخلاقی و رفتارهای خوبی برای مردم و جوانان باشند متاسفانه در این جنگ نرم، خود را باخته و پیاده نظام دشمنان شرف و انسانیت شده‌اند...
پایگاه خبری انصارحزب‌الله: حجت‌الاسلام والمسلین شیخ حامد وفسی مدرس حوزه علمیه آیت‌الله ایروانی پس از اطلاع از شانتاژ عناصر معلوم‌الحال علیه یالثارات، ضمن ارسال نامه‌ای از اقدام تحریک‌آمیز و فسادخیز برخی هنرمندان در جشن حافظ، مراتب حمایت خود از نهی از منکر برحق یالثارات اعلام کرد. متن کامل نوشتار ایشان درپی می‌آید:

حضور محترم برادران در هفته نامه یالثارات‌الحسین علیه‌السلام

بنده به عنوان یک طلبه و سرباز کوچک در جبهه فرهنگی از توجه این هفته‌نامه و اقدام انقلابی در دفاع از ارزش‌های دینی و الهی تشکر و قدردانی می‌نمایم.

وظیفه تمام رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی و ارزشی کشور، واجب شرعی و قانونی است که مردم را نسبت به معروف و منکرها آگاهی دهند. ولی متاسفانه وزارت‌ها و نهادهای محترم و رسانه‌ملی نه تنها اقدام جدی و بازدارنده ندارند بلکه خودشان گاهی منکر را اشاعه می‌دهند.

فحشا بزرگترین آفت جوامع بشری است و به صورت گناهان متعددی بروز و ظهور دارد. یک گروه از این گناهان جنبه اقتصادی دارند مثل رشوه و ربا یا غارت بیت‌المال و گروه دیگر از این گناهان جنبه‌فسادهای اخلاقی و اجتماعی دارند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها برای زنان، خودآرایی و لباس‌های تنگ و بدن‌نما و یا آرایش‌هایی که کم و زیاد آن موجب تحریک جنسی و آثار آن از بین رفتن کیان خانواده و اخلاقیات و نابودی عفت در جامعه است و برای مردان در همین رابطه شوهران چنین زنانی هستند که با بی‌غیرتی اجازه ظهور آنان را در اجتماع می‌دهند و رضایت عملی چنین مردانی دیاثت نامیده می‌شود، زنان و مردان باید به وسیله قوه انتظامی یا قضایی نهی از منکر و اگر نپذیرفتند حد یا تعزیر بر آنان جاری شود. همچنین باید توجه نمود که گسترش و زیادی افراد و طرفداران فحشاء آن را مباح نمی‌کند.

اگر قوه قضائیه و نیروی انتظامی و نهادهای فرهنگی آن‌چنان که در خور نظام اسلامی هست عمل می‌کردند ما امروزه شاهد این صحنه‌های زشت در مراسم و خیابان‌های شهرهای بزرگ نبودیم.

از طرف دیگر برخی شخصیت‌های تأثیر‌گذار که باید اسوه و نمونه اخلاقی و رفتارهای خوبی برای مردم و جوانان باشند متاسفانه در این جنگ نرم، خود را باخته و پیاده نظام دشمنان شرف و انسانیت شده‌اند، خوب است این افراد هم‌اکنون پس از آگاهی نسبت به این گناهان در پیشگاه خداوند متعال و مردم خوب کشورمان توبه کرده به آغوش ملت بازگشته و به صراط مستقیم شرافت و مکتب پرافتخار اهل‌بیت بازگردند.

والسلام- حامد وفسی
مدرسه علمیه آیت‌الله ایروانی
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ مرداد ۹۵ ، ۰۰:۳۰
احمد خوشخو


 
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: تعجب می‌کنم که می‌گویند برجام باعث عزت‌مان شد. برجام کجا برای ما عزت آورد؟!

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، لطف‌الله فروزنده، سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به عملکرد دولت طی سه سال گذشته هم‌زمان با سالروز تنفیذ حکم ریاست جمهوری روحانی اظهار داشت: دولت آقای روحانی از کارنامه قابل قبولی برخوردار نیست اما معتقدم بهترین ارزیابی را مردم می‌توانند انجام دهند. آنها باید بررسی کنند و ببینند که کدام‌یک از وعده‌های رئیس‌جمهور محقق شده است.

وی ادامه داد: متأسفانه دولت نسبت به دشمن خوش‌بینی کرد و نتیجه این خوش‌بینی هم آن شد که باوجود پایبندی ما به تعهداتمان، دشمن به تعهداتش عمل نکرد.

فروزنده تأکید کرد: اینکه در حال حاضر آقایان از برجام دفاع می‌کنند برای ما محل سؤال است. به گفته مسئولان قرار بود با برجام تحریم‌ها برداشته شود و بر زندگی اقتصادی مردم تأثیرات مثبت بگذارد اما هرگز این اتفاق نیفتاد.

وی بابیان اینکه ظرفیت‌های ملی‌مان را با برجام از دست دادیم، افزود: جز اینکه بخشی از دستاوردهای هسته‌ای که افتخار ملی‌مان محسوب می‌شد را از دست دادیم و چیزی هم به‌دست نیاوردیم چه اتفاق دیگری رخ داد؟ تعجب می‌کنم که می‌گویند برجام باعث عزتمان شد. برجام کجا برای ما عزت آورد؟

فروزنده بیان داشت: برجام نه تنها برای ما عزت نیاورد بلکه یک علامت سؤال بزرگ ایجاد کرد که چرا آمریکایی‌ها توانستند در مذاکرات به هر آنچه که می‌خواستند برسند و در عوض هیچ‌گونه امتیازی به ما ندهند.

سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: دشمن در قبال برجام بدعهدی کرد و در حال حاضر این‌گونه مانور می‌دهد که توانسته ایران را محدود کند.

وی بابیان اینکه برجام تجربه شد، ادامه داد: این آش آن‌قدر شور شده که متأسفانه خود مسئولان هم تبعات بد آن را تأیید می‌کنند.

فروزنده با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و عدم تحقق وعده‌های دولت در این بخش تأکید کرد: کشور با مشکل رکود مواجه است. تمام بخش‌های اقتصادی ان‌قلت دارند. اگر از فعالان اقتصادی که دیدگاهی همسو با روحانی دارند در رابطه با مباحث اقتصادی سؤال کنید می‌بینید که همه متفق‌النظر بر مشکلات اقتصادی اذعان دارند.

وی بابیان اینکه دولت هیچ‌گونه برنامه روشنی برای حمایت از تولیدات داخلی ندارد، یادآور شد: باید آثار شعارهای اقتصادی دولت در جامعه قابل لمس باشد. در حال حاضر برای هر فعال اقتصادی یک علامت سؤال درباره مسائل اقتصادی کشور وجود دارد که بالاخره شرایط چگونه خواهد شد.

فروزنده بیان داشت: امروز در بازار بورس شاهد سقوط ارزش سهام هستیم. از سوی دیگر علی‌رغم رکودی ایجاد شده در بازار مسکن، شاهد اجاره‌های سرسام‌آور در این بخش هستیم. حال اینکه آقای رئیس‌جمهور و دیگران به این مسائل توجه ندارند محل سؤال است شاید از این مسائل مطلع هستند و با دیدگاه انتخاباتی نسبت به این مسائل نگاه می‌کنند.

سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال دولت مسئول اجرایی است. وعده‌هایی داده و موظف به انجام آنهاست. مهم‌ترین وعده آقای روحانی سروسامان دادن به وضعیت اقتصادی بود که اجرایی نشده است و نظرات ما به‌عنوان یک کارشناس مطرح می‌شود اما اگر نظر ما را قبول ندارند می‌توانند نظر دیگر کارشناس‌ها و عامه مردم بپرسند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ مرداد ۹۵ ، ۰۰:۲۸
احمد خوشخو


روحانی گفت: بسیار امیدوارم به هدف رشد ۵ درصدی در امسال برسیم و علامت‌ها هم از ابتدای سال همین موضوع را به ما می‌گوید.
صراط: روحانی گفت: بسیار امیدوارم به هدف رشد ۵ درصدی در امسال برسیم و علامت‌ها هم از ابتدای سال همین موضوع را به ما می‌گوید.

به گزارش تسنیم،‌ گفت‌و‌گوی زنده تلویزیونی حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور پیرامون مسائل جاری و روز کشور و روابط بین‌المللی از دقایقی پیش آغاز شد.

مهمترین محورهای سخنان رئیس‌جمهور در ذیل منتشر و متعاقب آن نیز مشروح کامل سخنان وی در همین خبر به روزرسانی خواهد شد.

*از عید نوروز امسال که حدود 4 ماه از آن می‌گذرد، وعده من این بوده که امسال سال بهتری برای مردم خواهد بود. سال گذشته سال سختی بود.

*اکنون که 4 ماه از سال گذشته، بسیار امیدوارتر از روز اول امسال(اول فروریدین 95) به آینده کشور و اقتصاد، امنیت‌ملی و اجتماعی کشور هستم.

*از لحاظ امنیتی در طول 3 سال گذشته در کنار قوای مسلح و همت مردم ثبات بی‌نظیری را شاهد بودیم و این آرامش بحمدالله ادامه خواهد یافت. ایران منطقه ثبات است.

*در زمینه مسائل اقتصادی، گرچه آمار اولیه 3 ماهه رشد اقتصادی را نداریم، اما آمارها حاکی از حرکت رو به جلوست.

*بسیار امیدوارم به هدف رشد 5 درصدی در امسال برسیم و علامت‌ها هم از ابتدای سال همین موضوع را به ما می‌گوید.

*زمانی که به سمت دولت الکترونیک حرکت کنیم، بهتر می‌توانیم با قاچاق مبارزه کنیم. دولت با قاچاق کالا مبارزه قاطع خواهد کرد.

*ما وقتی در برابر طرف خارجی قرار می‌گیرم باید یک جور صحبت کنیم و کاستی و اهمال آنها را به رخ‌شان بکشیم و از سوی دیگر باید به مردم خودمان هم توضیح دهیم.

*برجام یک فضای خوبی را برای کشور به وجود آورده است. طرف خارجی در اجرای برجام اهمال‌هایی داشته است.

*امروز عزتی پیدا کرده‌ایم که هر چه می‌خواهیم نفت می‌فروشیم. در دسترسی به پول نفت و میعانات هم دست‌مان باز شده است.

*مهمترین اثر برجام این بود که سایه شوم تهدید از سر ما کم شد. 6 تا 7 قطعنامه علیه ما تصویب کرده بودند و هر لحظه ممکن بود ایران درگیر جنگ ناخواسته شود.

*توفیق ما در برجام لطف 1+5 به ایران نبود، بلکه مردم ما با اتحاد و رهبری شجاع‌شان به این مرحله رسیدند.

*باید حق‌مان را در هر مرحله‌ای باز ستانیم. آنها در شورای امنیت گفتند که ایران حق غنی‌سازی ندارد، اما امروز همین شورای امنت این حق غنی‌سازی را قانونی می‌داند.

*امروز 1+5 سنگ‌اندازی‌هایی را در مسیر برجام دارد. رژیم‌صهیونیستی و برخی مخالفان برجام در آمریکا و برخی از کشورهای منطقه در مسیر برجام سنگ‌اندازی می‌کنند. اگر آمریکا با حسن نیت به اجرای برجام می‌پرداخت چه بسا حاضر بودیم در موضوع دیگر با آنها مذاکره کنیم که متاسفانه آنها به تعهدات خود دقیق پایبند نبودند.

*نقش فضای مجازی در بحث انتشار فیش‌های حقوقی برخی مدیران بسیار موثر بود.

*در این ایام که بحث مبارزه با فساد با فیش‌های حقوقی مطرح شده، به این نتیجه رسیدم که در بحث مسائل استخدامی باید معاونتی تشکیل شود و با حکمی که امروز صادر شد سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی تشکیل شد.

*قوانینی که درباره حقوق‌ها و مزایا داشتیم، می‌شد از آن سوءاستفاده کرد و در برخی موارد استثناهایی وجود داشت.

*هدف نظام در سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی این بود که بخش‌هایی که ضروری نیست در اختیار دولت باشد، به مردم واگذار شود، اما متاسفانه در این خصوص این سیاست بد اجرا شد.

*راه این است که اقتصاد را به خود مردم واگذار کنیم و دست مردم را باز بگذاریم. اگر مدیریت ما دقیق باشد بسیاری از این مفاسد اقتصادی برچیده می‌شود.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ مرداد ۹۵ ، ۰۰:۲۴
احمد خوشخو


 
 
رئیس سازمان مدیریت از سید صفدر حسینی به عنوان یکی از ذخیره های نظام یاد کرد و گفت: گذشته از ارادت شخصی بنده به دکترحسینی، سایر اعضاء هیأت عامل سابق صندوق توسعه ملی نیز از بزرگان اقتصاد کشور هستند و الحق در دوران مسئولیت خود امانتداران بزرگی بودند.

به گزارش خاورستان، دو روز پس از صدور حکم انتصاب احمد دوست‌حسینی به‌عنوان رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی از سوی رئیس جمهور، معارفه او در این سمت، ظهر امروز  در محل صندوق توسعه ملی برگزار شد.

این مراسم با حضور محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دبیر هیأت امنای صندوق توسعه ملی ، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی وعضو هیأت امنا، همچنین سید فرید موسوی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت امنای صندوق در جمع مدیران و کارشناسان صندوق برگزار شد.

در این مراسم مسعود مزینی، عضو هیأت عامل قبلی صندوق به نمایندگی از اعضاء پیشین هیأت عامل صندوق حضور داشت.

نوبخت با اشاره به سوابق شناخت خود از دوست حسینی، ایشان را فردی خوشنام در مدیریت اقتصادی کشور یاد کرد و تاکید کرد: انتصاب دوست حسینی با تحسین نهادهای نظارتی مواجه شده است.

نوبخت ضمن قدردانی از زحمات هیأت عامل قبلی صندوق ابراز امیدواری کرد که از منابع موجود در صندوق چه منابع مالی و چه منابع انسانی به نیکی استفاده شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از سید صفدر حسینی به عنوان یکی از ذخیره های نظام یاد کرد و افزود: گذشته از ارادت شخصی بنده به دکترحسینی، سایر اعضاء هیأت عامل سابق صندوق توسعه ملی نیز از بزرگان اقتصاد کشور هستند و الحق در دوران مسوولیت خود امانتداران بزرگی برای کشور بودند.

"به گزارش خبرگزاری تسنیم، درپی افشای حقوق نجومی 57 میلیون تومانی صفدرحسینی مدیرعامل صندوق توسعه ملی و دیگر اعضای هیات عامل این صندوق، هیات امنای صندوق توسعه ملی در تاریخ 12 تیرماه سال جاری با استعفای اجباری تمامی اعضای هیات عامل موافقت کرد تا برکناری 5 مدیر عالی این صندوق رقم بخورد.

صفدر حسینی طبق اسناد و مدارک موجود، از فروردین تا اسفند سال 94 به‌طور میانگین، 57 میلیون و 400 هزار تومان بابت حقوق آن هم فقط از این صندوق دریافت کرده است؛ به‌ عبارت دیگر حسینی در سال گذشته جمعاً حدود 686 میلیون تومان بابت حقوق از صندوق توسعه ملی گرفته است، جالب اینکه رئیس صندوق توسعه ملی 300 میلیون تومان نیز تسهیلات وام آن هم با نرخ سود چهار درصد دریافت کرده است. کمک‌‌هزینه ورزش، خرید کتاب و اوقات فراغت فرزندانش نیز در فیش حقوقی وی لحاظ می‌شد."

رییس جدید هیات عامل صندوق توسعه ملی هم در آغاز سخنان خود از حسن نظر رئیس جمهور به عنوان رئیس هیات امناء صندوق و نیز سایر اعضای آن تشکر کرد و گفت: امیدوارم بتوانم از عهده امانت بزرگی که بر دوش من گذاشته شده است به خوبی برآیم.

دوست حسینی نیز ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در هیأت عامل های سابق صندوق توسعه ملی ابراز امیدواری کرد: انشاءلله بتوانم از منابع موجود در صندق توسعه ملی خصوصا منابع انسانی و تجربیات کسب شده در راستای الزامات قانونی به منظور خدمت رسانی بهتر و بیشتر بهره لازم را ببرم.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی شرط خزانه داری موفق را امانتداری و علم به امانتداری عنوان کرد و افزود: ضمن حفظ امانت صندوق تلاش خواهم کرد تا با استفاده از تجارب کارشناسان و مدیران صندق عالمانه در جهت حفظ این امانت گام برداریم. وی از نوبخت به عنوان دبیرهیات امناء، درخواست کرد که هیأت امناء صندوق روند معرفی سایر اعضاء جدید هیأت عامل صندوق توسعه ملی را تسریع کند.

مسعود مزینی از اعضای هیأت عامل سابق صندوق ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس جدید هیأت عامل صندوق با اشاره به سوابق و تجربیاتش در نمایندگی بانک مرکزی در بانک جهانی گفت : به علت گردش منابع در صندوق توسعه ملی و بازگشت این منابع به صندوق این نهاد اقتصادی می تواند در آینده نقش بسیار موثرتری در اقتصاد کشور داشته باشد و از این حیث جایگاه این صندوق در اقتصادملی فراتر از بانک مرکزی است. مزینی همچنین از تلاش های همکاران خود در هیات عامل صندوق توسعه ملی یاد کرد و برای آنها و نیز مدیران و کارکنان صندوق آرزوی توفیق روز افزون کرد.

در پایان لوح سپاسی از سوی نوبخت به عنوان دبیر هیأت امناء صندوق توسعه ملی به اعضای سابق هیأت عامل صندوق تقدیم شد و حکم انتصاب رییس جمهور و رییس هیات امناء صندوق به طور رسمی به دوست حسینی ابلاغ شد.

انتهای پیام/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ مرداد ۹۵ ، ۱۷:۳۴
احمد خوشخو
مدیرکل اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه از این پس آمار طلاق در کشور را  اعلام نمی‌کنیم، گفت: آمار طلاق به اندازه کافی بیان شده است و ارایه آمار صرف دردی را دوا نمی‌کند.

علی اکبر محزون در گفت‌وگو با ایسنا افزود: یکی از دلایل بیان آمار اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها درباره اتفاقات در سطح کلان است، علاوه بر آن، این افراد متوجه می‌شوند که  تصمیم‌های فردی آنان چه تاثیری می‌تواند بر وضعیت کشور بگذارد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزان یکی دیگر گروه‌های هدف ماست، اظهارکرد: برنامه‌ریزان باید از آمار اطلاع یابند و می‌توانند اقدامات عملی را بر اساس آمار در دستور کار خود قرار دهند. تاکنون در زمینه آمارطلاق به اندازه کافی هشدار داده شده است.

محزون افزود: تکرار مکررات ممکن است آسیب به وجود آورد و ما از آن پرهیز می کنیم. هر وقت کارهای عملی در زمینه کاهش طلاق انجام شود و ما اثربخشی برنامه‌ها را به اطلاع می‌رسانیم.

وی درباره آمار سه واقعه ازدواج، فوت و ولادت در چهار ماه سال جاری گفت: در این مدت 234 هزار و 980 مورد واقعه ازدواج ثبت شده است. این آماردر مدت مشابه در سال گذشته 240 هزار و 329 مورد بود بنابراین آمار ازدواج 2.2- درصد کاهش یافته است.

به گفته مدیرکل اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال، با توجه به آنکه به سامانه ثبت اسناد متصل شده‌ایم می‌توانیم در لحظه به اطلاعات ازدواج و طلاق مبادله می‌شود.

محزون درباره آمار ولادت در چهار ماهه سال جاری گفت: در این مدت 512 هزار و 893 مورد ولادت ثبت شده که 395 هزار و 62 مورد شهری و 117 هزار و 831 مورد روستایی بوده است. 263 هزار و 932 ولادت پسر و 248 هزار و 961 ولادت دختر رخ داده است.

وی افزود: به طورمتوسط در طول شبانه‌روز 4136 و در هر ساعت 172 واقعه ولادت به ثبت رسیده است این در حالیست که آمار ولادت در مدت مشابه در سال 94 در هر شبانه‌روز و ساعت به ترتیب  4302 و 179 واقعه بود.

محزون در پایان درباره آمار فوت در چهار ماه اخیر گفت: در این مدت 122 هزار و 455 واقعه فوت ثبت شده که 91 هزار و 626 مورد شهری و 30 هزار و 829 مورد روستایی بوده است.  طی چهار ماه فوت 69 هزار و 392 مرد و 53 هزار و 62 زن ثبت شده است. این آمار به طور متوسط در شبانه روز 988 واقعه و در ساعت 41 رویداد بوده است. آمار فوت نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نکرده است.
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ مرداد ۹۵ ، ۱۷:۰۵
احمد خوشخو


شبستری

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانات روز گذشته رهبر انقلاب درباره برجام گفت: مقام معظم رهبری از گذشته نیز می‌فرمودند که امریکا عهدشکنی کرده و اعتمادی به آنها نیست اما با سخنان دیروز معظم‌له تقریباً این مسئله برای همه ملموس و عینی شد.

به گزارش فتن، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره عهدشکنی امریکا و عمل نکردن این کشور به وعده‌هایش در برجام، اظهار کرد: مقام معظم رهبری از گذشته نیز می‌فرمودند که امریکا عهدشکنی کرده و اعتمادی به آنها نیست اما با سخنان دیروز معظم‌له تقریباً این مسئله برای همه ملموس و عینی شد.

وی با بیان اینکه به تیم مذاکره کننده میدان داده شد و تفاهم‌نامه برجام انجام گرفت، خاطرنشان کرد: آنها به تجربه رسیدند که بدعهدی امریکا واقعیت دارد و اتمام حجت تقریباً کامل و عملی از طرف مقام معظم رهبری در این باره صورت گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه بعد از بیانات مقام معظم رهبری دولت دیگر نباید نتایج مثبت برجام را مطرح کند و بگویند برجام نتایج مثبتی داشته است، تصریح کرد: با بیانات رهبر معظم انقلاب عهدشکنی امریکا عملاً ثابت شد و مسئولین طوری حرف نزنند که خدای ناکرده منافاتی با بیانات معظم‌له داشته باشد.

آیت‌الله مجتهد شبستری درباره محور دیگر بیانات مقام معظم رهبری درباره «مسئله اشرافی‌گری» متذکر شد: مسئله حقوقهای نجومی و فیشهایی که منتشر شد و مبالغ کلانی که مدیران از بیت‌المال برداشت کردند، مصداق بارزی از اشرافی‌گری بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: موارد تجمل مانند خانه‌های مسئولین در مناطق بالای شهر با مساحت زیاد مصداق اشرافی‌گری است. همانطور که مقام معظم رهبری ساده‌زیست هستند، امیدواریم تذکرات و رفتار و سیره عملی ایشان درسی باشد برای مسئولین رده بالا که از تجملات و تشریفات خودداری کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ مرداد ۹۵ ، ۱۶:۴۱
احمد خوشخو