حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

حجت الاسلام احمد خوشخو

مذهبی و اخلاقی و سیاسی

اطلاعات مذهبی و اخلاقی و سیاسی

۳۶ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است


 
نزاکت و سنگینی و وزانت عزاداری باید حفظ شود و از بیان مطالب حرامی چون دروغ، غلو نسبت به اهل‌بیت (ع) و دون شأن یک مسلمان باید پرهیز کرد.

تسنیم: شور و عشق به امام حسین (ع) مقوله‌ای است که به وضوح در محبان و شیعیان حضرت حس می‌‌شود و این محبتی عظیم از جانب خداوند است، این روزها و حتی در تمام طول سال در بسیاری از نقاط کشور هیئتهایی هفتگی و ماهانه از سوی عاشقان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) برگزار می‌شود، گاهی اوقات دیده می‌شود برخی افراد برای ابراز ارادتشان الفاظی نامناسب به خودشان نسبت می‌دهند، این در حالی است که شأن و جایگاه یک مومن این را اقتضا نمی‌کند، در جایگاه والای یک مومن همین بس که امام صادق(ع) حرمت مؤمن از حرمت کعبه بالاتر دانسته‌اند، در همین راستا حجت‌الاسلام فلاح‌زاده، کارشناس مسائل فقهی درباره نسبت دادن برخی الفاظ ناروا به خود در عزاداری مطابق با بیانات رهبر معظم انقلاب به سوالی مهم در این باره پاسخ داده است که در ادامه متن و فیلم پاسخ وی ارائه می‌‌شود.

نظر رهبر معظم انقلاب در مورد الفاظی که در عزاداری‌‌ها و نوحه‌‌ها استفاده می‌شود و در شأن یک مسلمان و حتی انسان نیست و نسبت دادن یکسری الفاظ رکیک به خود چه حکمی دارد؟

کلاً در عزاداری آن نزاکت و سنگینی و وزانت عزاداری باید حفظ شود، در پاسخ یکی از سوالها اشاره کردیم که هم باید از مطالبی که حرام است - کذب، غلو نسبت به ائمه اطهار (علیهم‌‌السلام) - و هم باید از مطالبی که دون شأن یک مسلمان است، پرهیز شود، اصلاً اسلام پیروان خودش را وزین، سنگین و باوقار می‌‌پسندد، شما نگاه کنید از جمله لباسهای حرام، لباس شهرت است و لباس شهرت یعنی لباس سبک، لباسی که در شأن یک مسلمان نیست، لباسی که از نظر رنگ، دوخت یا کیفیت پوشیدن یا حتی اندراس به گونه‌‌ای است که اگر طرف بپوشد در جامعه انگشت‌‌نما می‌‌شود، این در شأن یک مسلمان نیست، لذا در تعابیری که در نوحه‌ها خوانده می‌‌شود ولو حالا در مقام اظهار ارادت به معصومین (علیهم‌‌السلام) یا به اباعبدالله(ع) باشد، اما در شأن یک مومن نیست که چنین الفاظی را به کار ببرد و باید در عزاداری از آن پرهیز شود.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۵ ، ۲۳:۲۴
احمد خوشخو


حجت‌الاسلام رجبی:
عضوجامعه مدرسین با تأکید براینکه اعضای کابینه روحانی توان کار جدی ندارند و همین موجب کندی پیشرفت کارها شده است گفت: معدل سن کابینه روحانی بالاست و شاید در این شرایط وزرای پیرتر هم برای برکناری در دستور کار باشند.
 حجت‌الاسلام محمود رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با اشاره به تحولات اخیر در دولت اظهار داشت: عوامل مختلفی دست به دست هم داده و منشا این تغییرات بوده است؛ عملکرد نامطلوب برخی از این وزیران مورد اعتراض فرهیختگان جامعه قرار گرفته و حضور آنها در دولت هزینه‌بردار بوده و از این رو دولت دست به این تغییرات زده است.

عضو جامعه مدرسین با تاکید براینکه اعضای کابینه روحانی توان کار جدی ندارند و همین امر موجب کندی پیشرفت کارها شده است، یادآور شد: معدل سن کابینه روحانی بالاست و از این رو اگر هدف دولت انتخاباتی نیست بهتر است وزرای پیرتر برکنار شوند.

وی با اشاره به احتمال فعالیت انتخاباتی دولت در تغییرات کابینه خاطرنشان کرد: دولت برای اینکه مسئله عادی جلوه کند وزرای ارشاد و ورزش را تغییر داده است، در صورتی که اگر اهداف انتخاباتی را در این مسئله دنبال کند به زیان دولت و ملت خواهد بود.

حجت‌الاسلام رجبی با اشاره به ناهماهنگی‌های کابینه که منجر به تغییر وزرا شده است، افزود: به رغم شعارهای رئیس‌جمهور آنچه در حوزه اقتصادی محسوس است این است که در حوزه اقتصاد مقاومتی کار چندانی نشده و عمر دولت به مذاکرات گذشته است و ما شاهد رونق در معیشت و اقتصاد مردم نیستیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۵ ، ۲۳:۲۱
احمد خوشخو


/ جرم سرداران علم و حرم و قلم؛ اعتراض به حقوق میلیاردی پزشکان و بازی با سلامت مردم در پروژه واردات

روغن پالم

عبارات سردار علم و قلم و حرم گزاره هایی مجهول و بدون مصداق در ادبیات سیاسی کشور نیست. سالهاست که سردار قلم مصداق عینی در جامعه دارد و سردار حرم نیز بر کسی مخفی نیست که به چه اشخاصی اطلاق می شود. معلوم نیست چرا هاشمی سرداران جان برکف حرم را که هزاران کیلومتر آن طرف‌تر برای امنیت ایران و ایرانی می‌جنگند را نشانه گرفته است. مدافعان حرم باید مواظب باشند از روبرو تیر تکفیر را نخورند و از پشت خنجر دوستان را.

گروه سیاسی-رجانیوز: «برخی افراد هستند که وقتی این تریبون لعنتی به دستشان می افتد هر چه دلشان بخواهد می گویند» این جمله را دو روز پیش قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت گفته بود، اما به نظر می رسد بیماری «تریبون لعنتی» پزشکِ دولت یازدهم را هم مبتلا کرده است، تا جایی که هاشمی هرچه «دلش می خواهد» می گوید؛ از خط نشان کشیدن برای ائمه جمعه تا توهین به مدافعان حرم!

 

به گزارش رجانیوز دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی یکی از وزرای دولت یازدهم بود که با رای بالای مجلس بر کرسی وزارت بهداشت تکیه زد. شخصیتی که در اوایل مسیر، کم حاشیه و پرکار ترین وزیر کابینه روحانی به حساب می آمد. همین عملکرد او بود که رسانه های اصلاح‌طلب را به فکر فرو برد که نکند هاشمی قصد رقابت با روحانی را دارد!. بهمن سال 93 بود که روزنامه آرمان در یادداشتی به قاضی زاده هاشمی هشدار داد که یک وقت پایش را از گلیمش دراز تر نکند. این روزنامه در این باره نوشته بود:

 

«قاضی‌زاده هاشمی می‌خواهد رئیس‌جمهور شود؛ تکذیب شود یا نشود اما برخی مراودات و روشهای خبری شدن برخی اقدامات وی این شائبه را در ذهن متبادر می‌کند که نکند هدفی بالاتر از وظایف وزارتی مدنظر دارد. چه آن زمان که موضع سیاسی خود را در ابهام قرار می‌دهد، چه زمانی که می‌داند برای بهتر دیده شدن چه باید کرد و به کجا باید رفت»!

 

 

پس از این مقطع بود که قاضی زاده هاشمی که عملا حوزه وزارت خانه‌اش دور از موضوعات سیاسی است، با سرعت بیشتری وارد عرصه های سیاسی شد تا جایی که در پرونده فیش های نجومی به عنوان یکی از حامیان «صاحبان حقوق های نجومی» به میدان آمد، همچنین در بازدیدش از بیمارستانی در کرج مدعی شد که در دولت گذشته مردم «کف زمین» زایمان می کردند.

 

اوائل هفته اخیر بود که هاشمی در اظهاراتی  جالب توجه و در عین حال عجیب  به سیاق روش رسمی  دولت یازدهم  در مواجهه با انتقادات، بر منتقدین  حمله  ور شد  و کسانی را که به انتشار و  اطلاع رسانی خطرات ویرانگر روغن پالم  می پردازند به سیاسی کاری در امر سلامت مردم متهم کرد! و آنها را به پایبندی به اصول اخلاقی و دینی در رابطه با سلامت مردم دعوت کرد. وی با اشاره به برخی شایعات! درباره واردات روغن پالم، گفت:

«این درست نیست که با سلامت مردم سیاسی برخورد شود و از آنهایی که قدرت برای آنها مهم‌تر از دین است، درخواست می‌کنم که حداقل پای خود را از سلامت مردم بیرون بکشند.خدا شاهد است که شمر، هم نماز می خواند و هم قرآن را از حفظ بود اما قدرت چیزی است که باعث شد نادرشاه چشم فرزند خود را درآورد. حیا کنید. من تعجب می کنم که چرا قوه قضاییه با این افراد که دروغ پراکنی می کنند، برخورد نمی کند و چرا وارد عمل نمی شود».

 

اما کار وزیر بهداشت دولت روحانی که ظاهرا انتقاداتش درباره ناسالم‌بودن روغن پالم باعث دلخوری رئیس جمهور شده  به جایی رسیده است که امروز در جمع روانپزشکان، سعی کرد با حمله به هر آنکس که دستش رسید از ائمه جمعه گرفته تا سرداران حرم و قلم و علم، خبط خود را جبران کرده و از رئیس خود دلجویی نماید.

 

سید حسن قاضی زاده هاشمی در سی و سومین کنگره انجمن علمی روانپزشکی ایران گفت:

«خودشیفتگی مسئولان کار دست مردم می‌دهد در کشور ما هر کسی اظهار نظری دارد مثلاً‌ یکی سردار علم بوده، نوحه می‌خواند و رئیس‌جمهور و مسئولان را زیر سؤال می‌برد دیگری می‌شود سردار حرم و در همه حوزه‌ها اظهار نظر می‌کند؛ یکی نیز سردار قلم بوده و در همه حوزه‌ها حرفی دارد».

 

عبارات سردار علم و قلم و حرم گزاره هایی مجهول و بدون مصداق در ادبیات سیاسی کشور نیست. سالهاست که سردار قلم مصداق عینی در جامعه دارد و سردار حرم نیز بر کسی مخفی نیست که به چه اشخاصی اطلاق می شود. معلوم نیست چرا هاشمی سرداران جان برکف حرم را که هزاران کیلومتر آن طرف‌تر برای امنیت ایران و ایرانی می‌جنگند را نشانه گرفته است. مدافعان حرم باید مواظب باشند از روبرو تیر تکفیر را نخورند و از پشت خنجر دوستان را.

 

هاشمی در این نشست به این جملات بسنده نکرد و ائمه جمعه را نیز هدف حمله خود قرار داد و اظهار داشت:

«امیدوارم سیاست‌گذاران، دولت، مجلس، خطبا، ائمه جمعه و هر کسی که در کشور تریبونی دارد زحمات شما روانپزشکان را زیاد نکند و اعصاب مردم را تحت تأثیر قرار ندهد،‌ تهمت نزنند، اضطراب را تحمیل نکنند و اگر آبی برای شما  نمی آورند کوزه را هم نشکنند تا شاهد کاهش اختلالات روانپزشکی باشیم».

 

حال باید از آقای وزیر پرسید که چه کسانی با سلامتی مردم برخورد سیاسی دارند و  امنیت جانی و سلامت مردم را نشانه رفته اند؟ کسانی که خطرات رویکرد غیر شفاف دولت در این مسئله را گوشزد میکنند یا اشخاصی که اساسا مصرف پالم را برای سلامتی خوب میدانند؟ آیا انتشار مباحث مربوط به روغن پالم  که خطر آن  مورد تایید تمامی کارشناسان امر سلامت و جامعه پزشکی کشور است  سیاسی کاری محسوب می شود؟  و  همین افشاگری ها یا به قول شما شایعات! نبوده است که میزان واردات این محصول مضر را به گفته خودتان  از 750 هزار تن به مقدار کنونی رسانده است؟ علاوه بر این مگر منتقدان، دلسوزان و ائمه جمعه چه مواردی را تاکنون مطرح کرده اند؟ غیر از این است که بارها از بدعهدی امریکایی ها در برجام سخن گفتند و دولت هیچ توجهی به هشدار ها نداشت و امروز مشخص شده است که برجام هیج دستاوردی ندارد؟ چه کسی خلاف واقع گفت و منتقدان را به کاسبی تحریم متهم کرد؟ به نظر می رسد اعضای دولت یازدهم دشمن را اشتباه گرفته اند. اضطراب را کسی برجامعه تحمیل می کند که نیروی دفاعی کشور را تحقیر می کند و تمام دستاورد های هسته ای کشور را نابود می کند. کسی که عنوان می کند سایه جنگ بر سر کشور است!

شاید بهتر باشد وزیر بهداشت دولت یازدهم واقعا دغدغه سلامت روحی جامعه را داشته باشد و بیشتر از قبل بر اظهار نظر های خود توجه کند

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مهر ۹۵ ، ۱۴:۲۸
احمد خوشخو


«ناجی ملت ایران از زایمان خیابانی» که امروز همنوا با تکفیری‌ها سرداران حرم را نشانه گرفته، هیچ فکر می‌کند اگر این جان ‌برکفان نبودند، شاید الان چشم‌پزشک مخصوص «خلیفه داعشیان» بود؟
ناجی ملت ایران از زایمان خیابانی» که امروز همنوا با تکفیری‌ها سرداران حرم را نشانه گرفته، هیچ فکر می‌کند اگر این جان ‌برکفان نبودند، شاید الان چشم‌پزشک مخصوص «خلیفه داعشیان» بود؟

به گزارش فارس، «ناجی ملت ایران از زایمان خیابانی» که ظاهرا انتقاداتش درباره ناسالم‌بودن روغن پالم باعث دلخوری رئیس جمهور شده و قرار شده، هیاتی از مالزی طی سفری به ایران سالم بودن پالم را تائید کنند، امروز در جمع روانپزشکان، سعی کرد با حمله به هر آنکس که دستش رسید از ائمه جمعه گرفته تا سرداران حرم و قلم و علم، خبط خود را جبران کرده و از رئیس خود دلجویی نماید.

اگر از هجمه به ائمه‌جمعه و سرداران قلم و علم چشم‌پوشی کنیم، معلوم نیست چرا هاشمی سرداران جان برکف حرم را که هزاران کیلومتر آن طرف‌تر برای امنیت ایران و ایرانی می‌جنگند را نشانه گرفته است. مدافعان حرم باید مواظب باشند از روبرو تیر تکفیر را نخورند و از پشت خنجر دوستان را.

یکی نیست از جناب قاضی زاده هاشمی بپرسد به راستی یک لحظه فکر کرده است اگر سرداران حرم نبودند الان به جای اینکه بیمارستان خصوصی‌ مجهز خود با درآمد روزانه صدها میلیون تومانی همزمان با وزارت را اداره کند، الان چه کاره بود؟ شاید چشم‌پزشک مخصوص «خلیفه داعشیان» و متعلقان!
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مهر ۹۵ ، ۰۸:۲۲
احمد خوشخو

 

به گزارش فتن، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ظهر امروز (دوشنبه، 26 مهر) در نشستی با موضوع حادثه عاشورا در دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اظهارات برخی که بیان می‌کنند عاشورا درس مذاکره است، خاطرنشان کرد:باید از امام حسین(ع) و حادثه عاشورا درس مذاکره گرفت، اما امام حسین(ع) چه مذاکره‌ای کرد، امام حسین تا آخر بیان می‌کرد که شما قاتلید و این مسیری که ما می‌رویم راه حق است.

وی در ادامه افزود: کسی که سازش کرده باشد، سرش را بالای نیزه می‌برند و یا با خانواده و یارانش چنین می‌کنند؟ اگر نتیجه سازش این باشد، پس عدم سازش چیست؟

عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: هیچ کس با مذاکره‌ای که حق را بیان کند و زیر بار ظلم نرود، مخالف نیست، اما مذاکره‌ای که آخر آن سازش و تسلیم و عبور از حقوق و عزت ملت باشد، این مشکل دارد.

رحیم‌پور ازغدی افزود: مشکل مذاکره نیست، مشکل مفاد مذاکره است و نتیجه آن است.

وی ادامه داد: مذاکره‌ای که شما به تمام عهدهایی که بسته‌ای عمل کنی و طرف مقابل 10 درصد از آن عمل کند، نتیجه این مذاکره مشکل دارد.

استاد حوزه و دانشگاه با طرح دو شیوه برای استناد به منابع، گفت: یک وقتی است که شما منافع و کار خود را می‌خواهید و به دنبال یک مؤیدی می‌گردید که کار خود را توجیه مذهبی کنید، این روش خیانت و تحریف است، اما یک وقتی است که می‌خواهید از دین، الگو بگیرید، حالاست که به سراغ قرآن و روایات می‌روید.

رحیم‌پور ازغدی همچنین درباره کسانی که حادثه عاشورا را مذاکره می‌دانند، اظهارکرد: کسانی که چنین اظهاراتی می‌کنند، عقب‌مانده‌اند.

وی با بیان اینکه از کربلا می‌شود صدها درس آموخت، تصریح کرد: فقط غصه خوردن برای کربلا مفهوم تشیع نیست، شیعه متحرک است و کنار امامش حرکت می‌کند.

رحیم‌پور ازغدی خاطرنشان کرد: تفاوت شیعه با غیرشیعه در حُبّ حسین(ع) و عزای حسین(ع) نیست، بلکه در مسئله امامت است؛ شیعه می‌گوید حسین(ع)، «امام» ماست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۵ ، ۱۴:۴۳
احمد خوشخو


شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۳۲
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بعد از دو دهه فریاد زدن مقام معظم رهبری، فرمودند این ولنگاری فرهنگی هم در حوزه آفند و هم در حوزه پدافند کشور را فراگرفته است.
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب‌الله، آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته، ۲۳ مهرماه در حرم امام رضا (علیه‌السلام)، با اشاره به روایتی از روز شهادت امام چهارم، اظهار کرد: برحسب بعضی از روایات، امروز روز شهادت جان‌گداز امام چهارم، زین‌العابدین است اما روایت مشهور در سالروز شهادت امام چهارم (علیه‌السلام)، روز بیست و پنجم محرم‌الحرام است و آنی که امروز برای ما توجه به آن موضوعیت دارد، امروز، روز ورود اهل‌بیت به کوفه است.

بنی‌امیه به دنبال از بین بردن هیبت پیامبر و سرکوبی تبار اهل‌بیت بود

ایشان بابیان این‌که قیام عاشورا حاوی محتوایی است که باید به آن توجه کرد، ادامه داد: تمام جریانات قیام سیدالشهدا (علیه‌السلام)، حاوی یک محتوایی است که این محتوا در همه زمان‌ها کاربرد دارد، امروز اهل‌بیت را وارد شهر کوفه کردند، نقشه دشمن بعد از شهادت سیدالشهدا (علیه‌السلام) این بود که اسارت اهل‌بیت را یک ابزار سرکوب تباری قرار دهد، این را وسیله‌ای قرار دهد که تبار امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) سرکوب شود، هیبت پیغمبر از چشم‌ها بریزد و در مقابل، هیبت و قدرت بنی‌امیه جایگزین هیبت پیغمبر بشود.

آیت‌الله علم‌الهدی بابیان این‌که بنی‌امیه به دنبال سرکوبی تبار امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) بود، تصریح کرد: این نقشه آنان در اسارت اهل‌بیت بود لذا سعی بر این داشتند غیر از این‌که این‌ها را اسیر گرفتند، آنان را تحقیر کنند، هم در نفس خودشان به نحوی تحقیر شوند که تبارشان را فراموش کنند و هم در برابر چشم مردم، وضعی از حقارت این‌ها نمایش دهند که از تبار امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) در ذهن‌ها، حقارت، ذلت و کوچکی تبادر کند، لذا این‌ها را سوار کجاوه نکردند، عبارت زیارت ناحیه امام زمان (علیه‌السلام) است، «وَ صُفِّدُوا فِى الْحَدیدِ ، فَوْقَ أَقْتابِ الْمَطِیّاتِ»، این‌ها را بالای قتب ها سوار کرده بودند.

توطئه بنی‌امیه در ورود اسرای کربلا به کوفه

ایشان عنوان کرد: «قتب» آن تخته‌ای است که وسطش را سوراخ می‌کنند، روی کوهان شتر می‌گذارند، روی کوهان شتر تختی قرار می‌گیرد برای این‌که راه کوتاهی را با شتر طی کنند، آن‌وقت این زن و بچه را روی این تخته‌پاره‌ها گذاشته بودند، بچه چهارساله که نمی‌تواند خودش را روی این تخته‌پاره حفظ کند، عبارت ناحیه مقدسه این است: «وَ صُفِّدُوا فِى الْحَدیدِ»، این بچه را با آهن بسته بودند روی این تخته‌ها، این‌ها را آوردند دم دروازه کوفه؛ این‌که شما شنیدید نان جوز و خرما روی کجاوه‌ها می‌ریختند و می‌گفتند صدقه است، کار مردم نبود، بنی‌امیه یک عده را مأمور کرده بود که این‌ها بیایند دم دروازه، وقتی اهل‌بیت را وارد می‌کنند، در کجاوه‌ها یا روی قتب ها نان جوز و خرما بریزند.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: این بچه‌ها بیش از سه شبانه‌روز است به چیزی لب نزده‌اند، هم گرسنه‌اند، هم تشنه‌اند، به این بچه‌های وقتی نان، خرما و گردویی بدهند، مسلم با حرص و ولع می‌خورند و به این وسیله، خانواده امیرالمؤمنین را ذلیل و تحقیر کنند و به این‌ها بگویند این‌ها صدقه است و صدقه‌خور شده‌اند، یک عده را مأمور کردند که این کار را بکنند، نه این‌که عمل مردم بود و مردم نمی‌شناختند، این کار مردمی نبود، کار یک عده مأمور بود که این کار را انجام دادند.

اهل‌بیت (علیه‌السلام) ابتکار عمل را از بنی‌امیه گرفت

ایشان بابیان این‌که اهل‌بیت (علیه‌السلام)، ابتکار عمل را در کوفه به دست گرفتند، خاطرنشان کرد: اما اهل‌بیت (علیه‌السلام)، ابتکار عمل را از دست دشمن گرفتند، مهم این است؛ ما از اهل‌بیت، کتک خوردن را گفتیم، تشنگی را گفتیم، گرسنگی را گفتیم، سوار بر شتر برهنه شدن را می‌گوییم اما نمی‌گوییم که این‌ها ابتکار عمل را از دست دشمن گرفتند، این نان گردو را پرت می‌کردند و می‌گفتند «إِنَّ الصَّدَقَة عَلَیْنَا مُحَرَّمَة»، صدقه بر ما حرام است؛ زینب کبری یک تصرف ولایی کرد در تمام انسان‌هایی که در بازار کوفه در مسیر اسرا قرار داشتند، همه نفس‌ها در سینه‌ها بند شد، همه ساکت شدند و حتی می‌گویند زنگ‌های شترها از حرکت ایستاد.

خطبه‌خوانی حضرت زینب (سلام‌الله علیها) و رسوایی بنی‌امیه

نماینده ولی‌فقیه به خطبه‌خوانی حضرت زینب (سلام‌الله علیها) در کوفه اشاره و عنوان کرد: زینب شروع کرد به خطبه خواندن و ابتکار عمل از دست دشمن گرفته شد، همین‌که صدای زینب بلند شد «یَا أَهْلَ الْکُوفَةِ یَا أَهْلَ الْخَتْلِ وَ الْغَدْرِ...»، مردم بعد از ۲۰ سال متوجه شدند این صدای علی است، صدای امیرالمؤمنین به گوششان می‌رسد، «فروزه ایزدی طبع منیر من است، قوافی صعب و سخت حکم پذیر من است / از آن‌که اندر سخن علی امیر من است، اوست امیر کلام من از پی‌اش رهسپار»، دیدند این علی است که دارد حرف می‌زند، این تن صدای امیرالمؤمنین است که در گوش مرد و زن کوفه پیچیده است.

ایشان ادامه داد: مستأصل شد ابن زیاد، بیچاره شد، صدای ضجه مردم بلند شد، الآن است که کوفه بشورد، به‌کلی وضع منقلب شده، چه کند زینب را ساکت کند و خطبه را قطع کند، یکی گفت بگو زینب را بزنند، یکی گفت بگو زینب را بکشند، گفت هیچ‌کدام این‌ها مشکل را حل نمی‌کند، سر بریده برادرش را مقابلش سر نیزه کنید، خواهری که بدن پاره‌پاره برادر را روی خاک‌های گودی قتله‌گاه گذاشته، بدن پاره‌پاره را دید، استخوان‌های خورد شده را دید اما صورت برادر را ندید، یک‌مرتبه چشمش بیفتد بالای نیزه و صورت برادر را ببیند، درعین‌حال ادامه داد «این سر کیست؟ چه کسی سر نیزه بلند شده؟، ای ماه شب اول زینب، چه زود غروب کردی»

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: صورت زیبا را به ماه شب چهارده تشبیه می‌کنند، چرا به ماه شب اول و هلال تشبیه کرد؟ می‌خواست مظلومیت برادر را هم اعلام کند، می‌خواست بگوید برادر، این خاکسترهای تنور خولی چنان سروصورتت را گرفته که مثل ماه شب اول درست شناخته نمی‌شوی.

باید معنای «ما اهل کوفه نیستیم» را بدانیم و عمل کنیم

ایشان با تأکید بر لزوم شناخت عملکرد اهل‌بیت (علیه‌السلام) پس از عاشورا، تصریح کرد: برادران و خواهران، آنی که برای ما در این قضیه مهم است، دو مسئله است، امروز روز کوفه است، امروز شناخت ما روز شناخت مردم کوفه است، امروز روزی است که اگر می‌گوییم «ما اهل کوفه نیستیم» باید بفهمیم معنایش چیست و ازیک‌طرف، این را بدانیم که «پساعاشورا» اهل‌بیت چه بود؟ در عاشورا معلوم شد که سیدالشهدا به شهادت رسید، عزیزانش به شهادت رسیدند اما پساعاشورا چیست؟ ما هم پساعاشورا داریم، عاشورا تمام شد، امروز روز دوازدهم محرم است، پساعاشورای اهل‌بیت چه بود؟ پساعاشورای ما نیز باید پساعاشورای اهل‌بیت باشد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: در پساعاشورا آیا اهل‌بیت در عاشورا ماندند و کنار کشته‌ها شروع کردند اشک ریختن، گریه کردن و ناله کردن یا راه افتادند؟ راه افتادند یزید را رسوا کردند، راه افتادند تبار بنی‌امیه را شکست دادند، راه افتادند دشمن را نابود کردند با حرکتشان، راه افتادند و دنبال راه افتادن خودشان، تا امروز ده‌ها و صدها هزار انسان را راه انداختند، این پساعاشورای اهل‌بیت بود، پساعاشورای ما هم باید این‌گونه باشد.

تنها گریه و عزاداری در ایام عزا، «پساعاشورای بی‌بصیرتی» است

ایشان افزود: ما الآن دودسته هستیم در پساعاشورای‌مان، یک عده آدم‌هایی که روز عاشورا و تاسوعا می‌نشینیم و امام حسین را در گودی قتله‌گاه، امام حسین سر بریده است در تشت طلا، زینب و سکینه را کتک‌خورده و سیلی خورده را به یاد بیاوریم و فقط گریه کنیم و بعدش برویم دنبال کار خودمان، نه به داعش کار داریم، نه به دشمنان امام حسین کار داریم، نه آنانی که می‌خواهند امام حسین را براندازی کنند کار داریم، نه آنان که به جنگ جریان حسینی آمده‌اند کار داریم، تمام شد!

آیت‌الله علم‌الهدی، تنها عزاداری و گریه کردن برای امام حسین (علیه‌السلام) را پساعاشورای بی‌بصیرتی خواندن و گفت: این‌که سیاهی‌ها را جمع کنیم و ]از دیوارها[ پایین بکشیم، فقط تا وقتی مراسم و این سیاهی‌ها سرپاست بنشینیم، گریه کنیم و اشک بریزیم، این پساعاشورای بی‌بصیرتی است، خود امام حسین و اهل‌بیت ایشان این پساعاشورای بی‌بصیرتی را نمی‌پسندند.

در مقابل هشدارهای رهبری ساکتیم، آن‌وقت می‌گوییم ما اهل کوفه نیستیم؟

ایشان ادامه داد: پساعاشورای با بصیرت این است که ما داریم شعار می‌دهیم «اهل کوفه نیستیم» واقعاً اهل کوفه نیستیم؟ یعنی ما بیاییم دنبال جریان یزید را بگیریم، یزید را ول نکنیم، مقابل جریان‌های یزیدی بایستیم همان‌طور که اهل‌بیت ایستادند، با دست‌خالی حرف زدند و نابودشان کردند، ما هم می‌توانیم حرف بزنیم و هم می‌توانیم کار کنیم، مقابل جریان‌های یزیدی بایستیم، از اردوگاه جریان یزیدی، آمریکای ناپاک، این پیغام رسیده است که ما عراق را باقدرت نظامی، سوریه را با ناامنی و تروریسم، ایران را با جنگ نرم و انقلاب جنسی باید از بین ببریم.

عکس‌العمل مدیران در برابر هشدار رهبری، بی‌تفاوتی و خواب‌زدگی بود


آیت‌الله علم‌الهدی به هشدارهای مکرر رهبری پیرامون توجه به مسائل فرهنگی و تهاجم دشمن به این عرصه اشاره و خاطرنشان کرد: از دو دهه قبل، فرمانده اردوگاه امام حسین (علیه‌السلام)، مقام معظم رهبری اعلام کرد شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگی، مدام هشدار داد، اعلام‌خطر کرد، دشمن می‌گوید باقدرت نرم باید ایران را از بین ببریم و از اسلام بگیریم، مدام حرف‌ها را زد اما عکس‌العمل این‌طرف، به خواب‌رفتگی مدیران فرهنگی، بی‌تفاوتی مسؤولان در مقابل قدرت نرم، لاابالی‌گری یک عده عیاش خوش‌گذران، ابزار دشمن شدن یک عده اپوزسیون داخل، خارج و ضدانقلاب و در مقابل همه این‌ها ساکت شدن، هرچه امکانات است از هنر، فیلم و موسیقی، همه را در راستای دشمن مصرف کردن و به‌پای دشمن ریختن، فرمود تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی است، این مدت عملکرد ما در مقابل این هشدار رهبری این بود، آیا ما اهل کوفه نیستیم؟ آیا درست است که می‌گوییم اهل کوفه نیستیم؟

در آن هفته بنده گفتم معنای این‌که ما اهل کوفه نیستیم، یعنی با مسلم بیعت می‌کنیم تا حسین بیاید، مسلم ما مقام معظم رهبری، ولی‌فقیه است، حسین ما هم امام زمان (علیه‌السلام) است. «تکبیر»

ایشان با تشکر از کسانی که مضامین تبعیت از رهبری را در سطح شهر نصب‌کرده‌اند، عنوان کرد: بعضی‌ها پیام را خوب می‌گیرند، خوشبختانه در خیابان‌ها بنده مشاهده کردم بعضی از هیأت‌ها و دستگاه‌های فرهنگی، با عبارت‌های زیبایی این مضمون را پلاکارد کردند و به خیابان‌ها زده‌اند، خیلی ممنون از این بصیرت و حسین شناسی شما و تشکر می‌کنم از این عزیزان که پیام را خوب می‌گیرند؛ اگر واقعاً این است، این جدی است که ولی‌فقیه و ولی امر مسلم ما هست، امام حسین هم امام زمان ما است و ما باید در بیعت مسلم باشیم، ما باید ولی امرمان مسلم باشد تا امام زمان ما بیاید.

بعد از دو دهه بی‌تفاوتی، رهبری کشور را دچار ولنگاری فرهنگی می‌دانند

نماینده ولی‌فقیه با انتقاد از بی‌تفاوتی نسبت به هشدارهای فرهنگی رهبر معظم انقلاب، گفت: نزدیک دو دهه است این رهبر داد می‌زند شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، تهاجم فرهنگی و این ابزار دشمن است، دشمن با جنگ نرم آمده مقابل ما، حواستان جمع باشد، به دانشگاهیان می‌گوید افسران جنگ نرم، بیایید وسط میدان و آنی که ما مشاهده می‌کنیم، ولنگاری و بی‌بندوباری است، یعنی بعد از دو دهه فریاد زدن، آخر گفت این ولنگاری فرهنگی هم در حوزه پدافند و هم در حوزه آفند، فوق‌العاده مملکت را گرفته است. «هیهات مناالذله»

اهل کوفه شدیم و علی تنها ماند...

ایشان بابیان این‌که در دو دهه اخیر، «علی ما تنها» ماند، خاطرنشان کرد: برادران، خواهران، عزیزان، این را بدانید، این شعارها «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند»، اهل کوفه شدیم و علی هم تنها ماند، دلیلش هم وضعیتی است که می‌بینیم در مملکت، دلیلش این بی‌بندوباری و ولنگاری است، اگر کسی هم بخواهد گوشه‌ای حرف بزند، به‌عنوان تندرو، به‌عنوان متحجر، به‌عنوان غیرعقلانی، به‌عنوان سوژه استهزاء . تمسخر در رسانه‌ها مطرح شود، بقیه هم بایستند، نگاه کنند و تماشا کنند، تازه دوستان هم که به ما می‌رسند، می‌گویند این‌قدر شما حرفی نزنید که در فضای مجازی به شما اهانت می‌کنند، چنین و چنان می‌گویند، چرا این حرف‌ها را می‌زنید؟

اگر چند مسؤول فرهنگی کوفی‌اند، چرا مردم در مقابل آنان ساکت و بیکار نشسته‌اند؟

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، با طرح این سؤال که آیا دروغ می‌گوییم که اهل کوفه نیستیم، تصریح کرد: واقعاً این است؟ راست می‌گوییم ما اهل کوفه نیستیم یا داریم دروغ می‌گوییم و شعار می‌دهیم، اگر بنا شد چهارتا مسؤول فرهنگی اهل کوفه‌اند، اگر چهارتا مدیر فرهنگی کشور کوفی‌اند و کوفی مسلک‌اند و جواب رهبر را نمی‌دهند، مردم، شما که اهل کوفه نیستید، شما چرا بیکار و بی‌رمق نشسته‌اید؟ دارد می‌گوید ناتوی فرهنگی و جنگ نرم، برادران و خواهران، دنبال زندگی، نان‌وآب و شب و روزمان هستیم و بعد می‌گوییم ما اهل کوفه نیستیم.

ایشان اضافه کرد: امروز مشخص شد کوفه چطور جایی است، اهل کوفه مشخص شد چطور جایی است، وقتی زینب حرف زد مردم شروع کردند ضجه زدن و گریه کردن اما گریه؟ آن روز شما مسلم را تنها گذاشتید، حسین را تنها گذاشتید، رؤسا، بزرگان، پولداران و گردن‌کلفتانتان پشت سر ابن زیاد ایستادند، لشکر خود را بردند کربلا و خون پسر پیغمبر را ریختند و حالا دارید گریه می‌کنید؟

روزی نشود که قهرمانی زینب گونه برای ما نیز خطبه بخواند

برادران و خواهران، روزی نشود که یک قهرمان زینب گونه پیدا شود، برای ما خطبه بخواند و نسبت به آنچه کردیم، ما هم بنشینیم و گریه کنیم، این اهل کوفه نیستیم را کاملاً شعار نباشد، برای ما شعور باشد.

بر گرفته شده از alamolhoda.com
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۵ ، ۱۴:۳۹
احمد خوشخو


 
وزیر بهداشت گفت:‌ خودشیفتگی مسئولان کار دست مردم می‌دهد در کشور ما هر کسی اظهار نظری دارد مثلاً‌ یکی سردار عَلَم بوده، نوحه می‌خواند و رئیس‌جمهور و مسئولان را زیر سؤال می‌برد؛ دیگری می‌شود سردار حرم و در همه حوزه‌ها اظهار نظر می‌کند؛ یکی نیز سردار قلم بوده و در همه حوزه‌ها حرفی دارد.

به‌ گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، سیدحسن هاشمی در سی و سومین کنگره انجمن علمی روانپزشکی ایران اظهار داشت: سلامت جسمی، اجتماعی و معنوی و همچنین سلامت روان بسیار حائز اهمیت است که گاهی موضوعات بین ‌رشته‌ای مرتبط با این موضوعات مغفول می‌ماند و زمانی می‌توانیم موفق شویم که همه این حوزه‌ها را به صورت جامع با هم ببینیم.

وی به موضوع بحث زیستی و اجتماعی در حوزه سلامت روان اشاره کرد و گفت: فهرست حوزه‌های اجتماعی که مربوط به زیست مردم است، طولانی بوده و در سلامت مردم اثرگذار است. از جمله این موضوعات رضایت از زندگی زناشویی است که توجه به آن اهمیت دارد ولی گاهی به دلیل مسائل فرهنگی این حوزه‌ها را کتمان می‌کنیم.

وزیر بهداشت گفت:‌یکی از وظایف حکومت افزایش تاب‌آوری جامعه در برابر حوادث زندگی اجتماعی و روزمره است و این مسئله خیلی مهم بوده که دولت به موضوع تاب‌آوری توجه داشته باشد.

هاشمی با بیان اینکه شکستگی در نسل‌های جدید بیشتر از قدیم شده است، گفت: این موضوع سبب شده افراد جامعه مسائلشان را به صورت پیچیده‌تری حل کنند، همچنین برای کاهش بار بیماری‌ها باید به بحث سلامت روان در کشور توجه داشته باشیم.

وی اضافه کرد: بر اساس آماری که داریم نشان می‌دهد تاب‌آوری در جامعه به تدریج کاهش یافته است و یکی از مشکلات ما و سیاست‌مداران برای ادراه جامعه همین مسئله است.

وی خطاب به روانپزشکان حاضر در جلسه گفت: انجمن علمی شما مسئولیت سنگینی بر عهده دارد چرا که شما مواجه به سوء رفتار دیگران هستید و باید نسبت به درمان آن اقدام کرد.

وزیر بهداشت اضافه کرد: بر اساس آمارهایی که موجود است ۲۵ تا ۲۶ درصد افراد جامعه اختلال رفتاری دارند واین مسئله نسبت به گذشته بیشتر شده است البته این موضوع نسبت به آمارهای جهانی نگران‌کننده نیست ولی از آنجای یکه کشور ما یک کشور اسلامی و دینی بوده حتی این میزان آمار قابل قبول نیست.

وزیر بهداشت تصریح کرد: بخش از افرادی که اختلال روانپزشکی دارند مربوط به تصمیم‌گیرندگان کشور هستند و در جلسه هیأت وزیران بنده آمار اختلالات خلقی را در حضور آقای رئیس جمهور اعلام کردند و ایشان گفتند در این هیأت هم جمعی دچار این مشکل هستند.

هاشمی گفت: اگر تصمیم‌گیرنده دچار اختلال شود بسیار بدتر است و خدا نکند که در کشور رئیس جمهور، وزیر، وکیل و یا هر مدیری دچار اختلالات روانپزشکی یا خلقی شود.

وی با تأکید بر اینکه مشکل جدی امروز ما در کشور خودشیفتگی است و این مسئله در همه رده‌ها وجود دارد، گفت: زمانی که خودشیفتگی به مسئولین کشور ختم شود وضعیت بدتر است چرا که این مسئله عدم آرامش و اضطراب و افسردگی به همراه دارد.

وزیر بهداشت گفت: خدا پدر آقای روحانی را بیامرزد که زمانی که مردم به آن رأی دادند آرامش در کشور برقرار شد و امروز دارای آرامش نسبی هستیم. همچنین امیدواریم آرامشی که اکنون وجود دارد آرامش قبل طوفان انتخابات نباشد و دوستان مسائل را رعایت کنند.

هاشمی تصریح کرد: خودشیفتگی مسئولان کار دست مردم می‌دهد در کشور ما هر کسی اظهار نظری دارد مثلاً‌ یکی سردار علم بوده، نوحه می‌خواند و رئیس‌جمهور و مسئولان را زیر سؤال می‌برد دیگری می‌شود سردار حرم و در همه حوزه‌ها اظهار نظر می‌کند؛ یکی نیز سردار قلم بوده و در همه حوزه‌ها حرفی دارد.

وی افزود: افرادی هم نیز بدون اطلاع در مورد تراریخته‌ها صحبت می‌کنند و این مسئله آرامش مردم را تحت تأثیر قرار می‌دهد البته این مسائل شایعاتی بوده که عمدتاً به غرض آلوده است.

وزیر بهداشت گفت: برای کاهش اختلالات روانپزشکی در وزارت بهداشت کارهایی انجام شده ولی کافی نیست. بیماران اعصاب و روان مظلوم‌ترین بیماران هستند و جماعتی بوده که در دریافت خدمات مظلوم واقع می‌شوند در حالی که باید در رأس باشند.

وی بر لزوم حمایت بیمه‌ها از بیماران اعصاب و روان تأکید کرد و گفت:‌ بخشی از جرم و جنایت‌ها ناشی از عدم توجه به موضوع سلامت اعصاب و روان است. زمانی که به این موضوع توجه نشود هزینه‌های زیادی برای کشور به همراه دارد.

هاشمی خطاب به حاضران در جلسه گفت:‌ مسائل صنفی خودتان را به نحوی حل کنید که به نفع مردم و جامعه باشد در مورد روانشناسان بالینی نظرم نیز همین طور است و معتقدم این افراد باید به دوره‌های مادر برگردند. چرا که بالین هر جا که با مردم در ارتباط است باید در حوزه سلامت باشد و این یک قانون است و همه باید تابع قانون باشند.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: امیدوارم سیاست‌گذاران، دولت، مجلس، خطبا، ائمه جمعه و هر کسی که در کشور تریبونی دارد زحمات شما روانپزشکان را زیاد نکند و اعصاب مردم را تحت تأثیر قرار ندهد،‌ تهمت نزنند، اضطراب را تحمیل نکنند و اگر آبی برای شما نمی آورند کوزه را هم نشکنند تا شاهد کاهش اختلالات روانپزشکی باشیم.
منبع: فارس
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۵ ، ۱۴:۳۳
احمد خوشخو


سرلشکر جعفری به عنوان اینکه جنگ و استقامت و پایداری به دنیا صادر شد، افزود: انقلاب اسلامی نشان داد که می‌شود با دست خالی مقابل قدرت پوشالی ایستاد، هر چند آنها با یکدیگر متحد باشند به شرط آنکه با استقامت و پایداری و ایمان در مقابل آنها ایستادگی کرد و این درس به خوبی به ملت‌های منطقه منعکس شد.
سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم اختتامیه گرامیداشت 3 هزار شهید استان خراسان شمالی اظهار داشت: شهدای هر استان کشور ویژگی‌های خاصی دارند و شهیدان استان خراسان شمالی از غیرت و جوانمردی بالایی برخوردار بودند که باعث شد حماسه های بزرگ‌ آفریده شود که آثار آنها امروزه هم در کشور و هم در منطقه دیده می‌شود.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهدا مظهر اقتدار ملی و شکوه انقلاب و محور اصلی ایستادگی و مقاومت در برابر نظام سلطه هستند که این ایستادگی خود حماسه‌های خارق‌العاده‌ای را خلق کرده‌ است.
 
 
وی افزود: هر چه از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، ارزش شهیدان بیشتر نمایان می‌شود و ما شاهد دستاوردهای بزرگی همچون وجود امنیت معجزه آسایی در کشور هستیم که همه این امنیت به برکت خون شهدا است.
 
 
سرلشکر جعفری تصریح کرد: شرط اصلی رشد هر کشور وجود امنیت است که خوشبختانه این مسئله در کشور ما در بالاترین شرایط قرار دارد.
 
 
 
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه از دهه 80 آمریکایی‌ها به دنبال برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بودند، عنوان داشت: آمریکا که از تحریم و اقدامات این چنینی به نتیجه نرسیده بود تصمیم به حمله نظامی علیه ایران گرفت و حادثه ساختگی 11 سپتامبر را به وجود آورد تا به این بهانه به منطقه بیاید و ابتدا به افغانستان و عراق حمله کرد تا حضورش را در اطراف ایران تکمیل کند.
 
 
 
وی افزود: آمریکایی‌ها تا آن زمان در کشورهای افغانستان و عراق پایگاه نظامی نداشتند و در مقابل در همه کشورهای منطقه حضور گسترده یا محدود نظامی داشتند. از سال 80 تا 86 آمریکایی‌ها به دنبال حمله نظامی به ایران بودند که نیروهای نظامی ما نیز در این مدت در آماده‌باش کامل به سر می‌بردند.
 
 
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه چرا آمریکایی‌ها با این قدرت نظامی و تسلیحاتی جرأت حمله به ایران را پیدا نکردند، یادآور شد: همیشه تابلوی دفاع مقدس در ذهن آمریکایی‌ها بوده و درسی که دفاع مقدس به آنها داده باعث شده تا بدانند که در صورت حمله هیچ افق روشنی برای شروع جنگ ندارند.
 
 
 
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه مردم عراق و افغانستان در سال‌‌های اشغالگری آمریکا با حضور نظامی این کشور مخالف بودند و مقاومت می‌کردند، تأکید کرد: آنها می‌دانند که یکپارچگی و اتحاد ملت ایران مثال زدنی است و متوجه شدند که نمی‌توانند چنین غلطی بکنند.
 
 
 
وی گفت: امنیت داخلی و همچنین امنیت مرزهای جمهوری اسلامی ایران یک دستاورد است، اطلاعاتی داریم که برخی کشورهای منطقه و آل سعود خائن برای ضربه زدن به ایران با یکدیگر همکاری می‌کنند.
 
 
 
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اطلاعات کاملی داریم که نشان می‌دهد سرویس های اطلاعاتی عربستان و اسرائیل با یکدیگر همکاری دارند، یادآور شد: آنها به دنبال برنامه‌ریزی برای ایجاد ناامنی در ایران هستند که البته می‌بینیم که امروز امنیت سیستان و بلوچستان و کردستان شبیه امنیت تهران است و ما باید قدر این نعمت بزرگ را بدانیم.
 
 
 
سرلشکر جعفری ادامه داد: دستاورد سوم عزت و اقتدار است این عزت و اقتدار و عظمتی که ملت ایران و اسلام به برکت مبارزه با استکبار در جهان پیدا کرده و انقلاب اسلامی دستاورد مهمی است که حاصل ایستادگی و مقاومت است که قدر آن را باید بدانیم و که در ایران چه گذشت و چه اثری در کشورمان داشت.
 
 
 
فرمانده سپاه افزود: وقتی که اثرات انقلاب اسلامی که نمونه آن را در سوریه، لبنان، فلسطین، یمن و در کل جهان و حتی در اروپا و آمریکا مشاهده می‌کنیم برگرفته از دوران دفاع مقدس است که امام (ره) فرمودند که دوران دفاع مقدس برای ما نعمت بود و ما انقلابمان را در جنگ به دنیا صادر کردیم.
 
 
وی با اشاره به اینکه دشمنان نمی‌خواستند انقلاب به دنیا صادر شود، عنوان داشت: دشمنان اسلام نمی‌خواستند پایداری‌های انقلاب اسلامی مستحکم شود و به دنبال تزلزل انقلاب اسلامی بودند که به دنیا صادر شود هدف آنها از جنگ این بود تا نظام ما را ساقط کنند و هیچ کدام از اهداف آنها محقق نشد و همه آنها به ضد خودشان برگشت.
 
 
 
سرلشکر جعفری به عنوان اینکه جنگ و استقامت و پایداری به دنیا صادر شد، افزود: انقلاب اسلامی نشان داد که می‌شود با دست خالی مقابل قدرت پوشالی ایستاد، هر چند آنها با یکدیگر متحد باشند به شرط آنکه با استقامت و پایداری و ایمان در مقابل آنها ایستادگی کرد و این درس به خوبی به ملت‌های منطقه منعکس شد.
 
 
 
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی دستاورد بزرگی است که ما هنوز برسر این سفره نشسته‌ایم و ما باید قدر این دستاوردها را بدانیم. آنها جنگ را به ما تحمیل کردند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند و ما در دفاع مقدس نمونه آن را دیدیم که در عرصه‌های دفاعی ما را محاصره نظامی کردند و هیچ کشوری سلاح و تجهیزات به ایران صادر نمی‌کرد و همین باعث شد که ما روی پای خودمان بایستیم و امروز یک قدرت بزرگ دفاعی و تسلیحاتی در منطقه باشیم و با توانمندی معنوی و ایمانی در مقابل دشمنان بایستیم و آنها چشم مقابله با ما را به هیچ عنوان ندارند.
 
 
 
فرمانده کل سپاه با عنوان اینکه دولتمردان و مسئولان اجرایی همت کنند تا بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم، عنوان کرد: پیشرفت‌های علمی و خود اتکایی که از سوی مقام معظم رهبری به آنها اشاره شده است و ما در کشورمان در عرصه‌های اقتصادی، معیشتی و مسائل فرهنگی مشکلاتی داریم که امیدواریم با همت مسئولان براین مشکلات غلبه کنیم.
 
 
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی و خون شهیدان در دیگر کشورهای منطقه چه اثری داشت، افزود: اولین اثر آن در جنوب لبنان و منطقه فلسطین بود. می‌دانید که بزرگترین برنامه دشمنان قسم خورده ما گسترش جغرافیایی رژیم کودک کش صهیونیستی بود که از رودخانه نیل تا فرات دامنه حاکمیتشان را افزایش دهد و برنامه‌شان را ریخته بودند. روزی که در حال اتمام بود و صدام آتش بس را یک طرفه به سمت خودش اعلام کرد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کرد و می‌خواست دامنه حاکمیتش را از نیل تا فرات عملی کند.
 
 
 
وی ادامه داد: اولین جامعه‌ای که از دوران دفاع مقدس درس گرفت شیعیان جنوب لبنان بودند که با تشکیل حزب‌الله استقامت و پایداری انجام شد، چند سال طول کشید که آنها تجاوزات رژیم صهیونیستی را دفع کنند و امروز مقتدرانه حزب‌الله در حاشیه مرزهای خودشان در حال دفاع است و اسرائیلی‌ها همچون موشی ترسناک در مقابل حزب‌الله مستأصل شده و به زانو افتاده‌اند.
 
 
 
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی آغاز شده و حزب حاکم به شدت نگران این موضوع است، یادآور شد: سوریه هم که جز محور مقاومت و همراه با انقلاب اسلامی است با اسرائیل سازش نکرده و همین موضوع باعث شده تا رژیم صهیونیستی دردسرهای بسیاری را ایجاد کند.
 
 
 
وی ادامه داد: آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که برای حل مشکلات سوریه باید دست به دامن ایران باشند.
 
 
سرلشکر جعفری با بیان اینکه آمریکا پس از حمله به عراق به دنبال ایجاد یک حکومت دست نشانده در این کشور بود، یادآور شد: آنها نتوانستند این کار را انجام دهند و پس از پشتیبانی از تکفیری‌ها اهل تشیع و تسنن را در این کشور به دردسر انداختند.
 
 
وی افزود: اگر فتوای مرجعیت و مقاومت مردم عراق نبود معلوم نبود که چه بلایی بر سر کربلا، نجف و بغداد می‌آمد و امروز آخرین شهری که در کنترل تروریست‌های داعش است موصل بوده که آن هم به زودی آزاد خواهد شد.
 
 
فرمانده کل سپاه با بیان اهمیت راهپیمایی اربعین یادآور شد: مجموع این حرکت‌ها زمینه‌ساز ظهور خواهد شد.
 
 
 
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه در یمن هم همه قدرت‌های دنیا و عربستان خائن با همکاری اسرائیل به دنبال ضربه زدن به انقلاب یمن بودند، تصریح کرد: در یمن هم مقاومت و ایستادگی در برابر استکبار ادامه دارد.
 
 
فرمانده کل سپاه با اشاره به برجام و خطر نفوذ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی پس از برجام یادآور شد: متأسفانه برخی مسئولین ناهماهنگ با دیدگاه رهبری و مردم یک نگاه دیگر به بیرون دارند.
 
 
 
سرلشکر جعفری تأکید کرد: شما نمی‌بینید که کسی مسلمان باشد به آمریکایی‌ها دل ببندد و این ساده اندیشی و خوش‌بینی به آمریکا نگران کننده است. ما می‌توانیم با اتکا به درون بر مشکلات کشور غلبه کنیم.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۵ ، ۱۴:۳۰
احمد خوشخو


 
و من و تو چه می دانیم؟ شاید همین دو شهید، واسطه ی فیض عظیمی شدند که شامل حالِ این طلبه ی بسیجی شد

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، «سعید بیاضی زاده» طلبه ای ۲۲ ساله و از اهالی «حجت آباد»(از توابع «ماهان») بود که چندی قبل داوطلبانه به صفوف مدافعان از حریمِ «اسلام ناب محمدی(صلوات الله علیه)» و حرمِ بانوی مقاومت «حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)» در «سوریه» ملحق شد. وی روز پنجشنبه ۱۱ محرم، در منطقه‌ی «حما» هدف آتش «مزدورانِ سعودی» و «پیروان اسلام آمریکایی» قرار گرفت و پای بر بساط «عند ربهم یرزقون» نهاد.

آن چه پیش رو دارید، تصویری است که «سعید بیاضی زاده» مدتی قبل در میان مزارِ دو شهید گمنام که در پادگانِ محل آموزش ایشان مدفون بودند از خود به ثبت رسانده. و من و تو چه می دانیم؟ شاید همین دو شهید، واسطه ی فیض عظیمی شدند که شامل حالِ این طلبه ی بسیجی شد.

روحمان با یادشان شاد
هدیه به ارواح بلندپروازشان صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۵ ، ۱۳:۳۵
احمد خوشخو


 
5 توریست مسیحی در شامگاه عاشورای حسینی در استان گلستان مسلمان شدند.

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله ، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: در شامگاه عاشورای حسینی پنج توریست که سه نفر از آنها اهل ایالت تگزاس آمریکا و دو نفر از کشور هلند بودند با حضور در امامزاده عبدالله گرگان با بر زبان جاری کردن شهادتین، مسلمان شدند.

سیف‌الله سهرابی افزود: این افراد با شنیدن سخنان مبلغی از قم درباره واقعه عاشورا ،قیام امام حسین (ع) و پاسخ سوالاتشان اعلام کردند که می‌خواهند مسلمان شوند.

این افراد پس از مسلمان شدن راهی مشهد مقدس شدند.
منبع: فارس
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مهر ۹۵ ، ۱۳:۳۱
احمد خوشخو